Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 5, 2014

Ο καταζητούμενος «αναστήθηκε»!

Εικόνα
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ελλάδας παραδόθηκε χθες ο Αλβανός Emilio Papa, που φέρεται ως ο άνθρωπος ο οποίος συνδέει τους ηθικούς με τους φυσικούς αυτουργούς στον πενταπλό φόνο της Αγίας Νάπας.

Μπήκαν στο σπίτι του Χριστόδουλου

Εικόνα
Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι έρευνες σε βάρος του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος ελέγχεται για υπόθεση πλαστογραφίας που σχετίζεται με τη μεταφορά τού ενός εκατομμυρίου ευρώ από την εταιρεία Focus Maritime προς εταιρεία της θυγατέρας του.

Ανησυχία της Ιαπωνίας για τις στρατιωτικές δαπάνες της Κίνας

Εικόνα
Αμεση ήταν η πολιτική αντίδραση της Ιαπωνίας στη ανακοίνωση της Κίνας για τη σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών για το 2014.

Υπόθεση ληστείας 61χρονης

Εικόνα
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκωσία.         Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, «σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.50, 61χρονη υπάλληλος εταιρίας, ενώ μετέβαινε πεζή σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα».

Μαθητές αγόρασαν μηνιαίες κάρτες λεωφορείων

Εικόνα
Μαθητές αγόρασαν μηνιαίες κάρτες για τις μετακινήσεις τους με λεωφορείο στο ποσό των 15 ευρώ, διότι όπως αναφέρθηκε από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων «δεν υπήρχε χρόνος για να τυπωθούν νέες κάρτες των 10 ευρώ», δηλώνει, σε ανακοίνωση της,  η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμων Γονέων Τεχνικών Σχολών.

Συνεχίστε την πολιτική λιτότητας

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κάλεσε τη Δευτέρα την Πορτογαλία να συνεχίσει την πολιτική της δημοσιονομικής λιτότητας, ώστε να μπορέσει να εξέλθει από το διεθνές πρόγραμμα διάσωσης, χωρίς "δίχτυ ασφαλείας".

Fitch: Σε αρνητική παρακολούθηση

Εικόνα
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Ratings διατήρησε την Τρίτη τα καλυμμένα ομόλογα της Τράπεζας Κύπρου, σε καθεστώς αρνητικής παρακολούθησης (Rating Watch Negative - RWN ) .

Κυπριακό και οικονομία στο επίκεντρο

Εικόνα
Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Δουβλίνο.