Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 14, 2012

Τα Ζώδια 14/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού» θυμίζει η σημερινή μέρα, αφού η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της είναι σε κενό πορείας και κατ' επέκταση αποφάσεις, επιλογές και καταστάσεις κρέμονται από μια κλωστή.

Σαν σήμερα. . .14 Ιουνίου

Εικόνα

«Με τα μούτρα» σύγκρουση ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για την οικονομία

Εικόνα
Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΕΛ και του Δημοκρατικού Συναγερμού παίρνουν ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις .  Ενώ το ΑΚΕΛ κατηγορεί τον ΔΗΣΥ ότι στηρίζει τον πλούτο και δυσανασχετεί γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα εις βάρος των εργαζομένων, ο ΔΗΣΥ  αντιστρέφει τα πυρά , κατηγορώντας το ΑΚΕΛ, ότι επί διακυβέρνησης του  τριπλασιάστηκε η ανεργία «και έχουν και μούτρα να παρουσιάζονται ως προασπιστές των εργαζομένων» και ότι «κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί».

Οι προγραμματικές θέσεις Αναστασιάδη για την ασφάλεια του πολίτη

Εικόνα
Ανασχεδιασμός της Αστυνομίας, η οποία παραμένει δέσμια του μοντέλου της δεκαετίας του 1960.-

Χριστόφιας:Τα μέτρα δεν θα φορτωθούν στους απλούς ανθρώπους

Εικόνα
Ούτε θα αναθεωρηθεί η κοινωνική πολιτική του κράτους, ενόσω είναι Πρόεδρος.-

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει μέτρα, τα οποία όμως δεν θα φορτωθούν στους ώμους των απλών ανθρώπων.

Διοικητής ΚΤ: «Στόχος η διασφάλιση καλών όρων»

Εικόνα
Ένταξη στον Μηχανισμό για στήριξη των τραπεζών, λέγει απηχώντας κυβέρνηση και ΑΚΕΛ.-

Στόχος είναι η διασφάλιση καλών όρων που θα συνοδεύουν το δάνειο για στήριξη του τραπεζικού συστήματος και όχι αν το δάνειο είναι αποτέλεσμα διμερούς συμφωνίας ή από το μηχανισμό στήριξης της ΕΕ, δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης μετά από συνάντηση που είχε με την ΓΓ των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου.