Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 28, 2013

Όλα τα Ζώδια 28/3

ΚΡΙΟΣ Είστε γενικά πολύ ενεργοποιημένοι, αφού υπάρχουν αυτή την στιγμή τέσσερεις πλανήτες στο ζώδιό σας. Θέλετε - δε θέλετε, θα δραστηριοποιηθείτε και θα κάνετε κινήσεις που θα αφορούν πρωτίστως στην εμφάνισή σας γιατί αρκετά είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας. Από την άλλη θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες έχουν σαν κέντρο την προσωπική σας ενδυνάμωση και την εκτίμησή σας. Για αυτό ίσως να κινηθείτε πολύ αιφνίδια απέναντι σε κάποιες συνεργασίες με τις οποίες είτε θα προχωρήσετε κάτω από νέα βάση περισσότερο πρωτοποριακή είτε θα τις λύσετε γιατί θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό.

Σαν σήμερα. . .28 Μαρτίου

Εικόνα
Γεγονότα 845:  Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει 3 τόνους ασήμι, ποσό κολοσσιαίο για την εποχή.

Τα περιοριστικά μέτρα μόλις ανοίξουν οι τράπεζες

Εικόνα
Λευκωσία:  Στα 300 ευρώ καθορίζεται το μέγιστο ποσό ανάληψης μετρητών ανά πρόσωπο σε κάθε πιστωτικό ίδρυμα ή το ισόποσο σε ξένο συνάλλαγμα, ενώ πληρωμές ή και μεταφορές χρημάτων εκτός της Δημοκρατίας μέσω χρεωστικής ή και πιστωτικής ή και προπληρωμένης κάρτας, μέχρι του ποσού των 5.000 ευρώ ανά πρόσωπο για κάθε πιστωτικό ίδρυμα, επιτρέπονται μέσω των περιοριστικών μέτρων που περιλαμβάνονται στο διάταγμα του Υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή, υπό τον τίτλο, «ο περί της Επιβολής Προσωρινών Περιοριστικών Μέτρων στις Συναλλαγές Νόμος του 2013, Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 4 και 5».

Καθοριστική επανεκκίνηση της οικονομίας

Εικόνα
Λευκωσία:  Ύστερα από 12 μέρες που παρέμειναν κλειστές και αφού πλέον το σκηνικό με την Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή δεν θα είναι το ίδιο, επαναλειτουργούν από σήμερα και μάλιστα από τις 12:00 το μεσημέρι, οι τράπεζες και τα συνεργατικά ιδρύματα.

Τηλεφωνική επικοινωνία Αρχιεπισκόπου Αμερικής - Προέδρου Αναστασιάδη

Εικόνα
Λευκωσία : Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος επικοινώνησε την Τετάρτη τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ομογένειας που επαγρυπνεί κατά την παρούσα δύσκολη κατάσταση που ταλανίζει την Κύπρο.

Άνιση μεταχείριση της Κύπρου καταλογίζει στους ισχυρούς εταίρους ο Χρ.Πισσαρίδης

Εικόνα
Λευκωσία:  Ενέργειες που συνιστούν παρωδία του οράματος των ιδρυτών της νομισματικής ένωσης και αποφάσεις που προκαλούν σύγχυση, καταλογίζει στους ηγέτες της ευρωζώνης ο Χριστόφορος Πισσαρίδης με άρθρο του στους Financial Times.

Χρήματα για ρευστότητα των Τραπεζών που θα ανοίξουν σήμερα

Εικόνα
Λευκωσία:  Εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ρευστότητα των Τραπεζών που αναμένεται να ανοίξουν, μετέφερε στην Κύπρο αεροσκάφος από τη Γερμανία, που έφτασε το χθες απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.