Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 7, 2014

Στην Κύπρο την Παρασκευή οι εισηγητές της Ευρωβουλής

Εικόνα
Η Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή της Ευρωβουλής επιβεβαίωσε χθες ότι αντιπροσωπεία της, η οποία ερευνά το ρόλο της Τρόικας στις χώρες που εφαρμόζουν πρόγραμμα προσαρμογής, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή σειρά συναντήσεων στην Κύπρο.

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις κατοχής ξένης περιουσίας

Εικόνα
Δύο άτομα από το Μπαγκλαντές συνελήφθηκαν χθες στην Αγία Νάπα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής περιουσίας.

Η Κύπρος στο πρόγραμμα εργασίας Συμβουλίου Ασφαλείας

Εικόνα
Ενημερώνοντας του ανταποκριτές στον ΟΗΕ, με την ευκαιρία ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου Ασφαλείας από τη χώρα του τον Ιανουάριο, για το πρόγραμμα των εργασιών του Συμβουλίου, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ιορδανίας Πρίγκιπας Zeid Ra’ad Zeid Al-Hussein αναφέρθηκε και στις εργασίες που έχουν σχέση με το Κυπριακό.

Πολύνεκρο ατύχημα με εκρηκτικά στο Πακιστάν

Εικόνα
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο βορειοδυτικό Πακιστάν σε επίθεση αυτοκτονίας και σε ατύχημα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην κοιλάδα Τιράχ της περιοχής των φυλών Κιμπέρ κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν όταν από άγνωστη αιτία εξερράγησαν τα εκρηκτικά που φυλάσσονταν μέσα στο σπίτι τους. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Μανζούρ Χουσέιν Σαχ.

Τεράστια κύματα «κατάπιαν» τρεις ανθρώπους

Εικόνα
Τρία άτομα αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας στη Γαλικία της βορειοδυτικής Ισπανίας καθώς παρασύρθηκαν από τεράστια θαλάσσια κύματα κατά τη διάρκεια πρωτοφανούς καταιγίδας που σαρώνει την περιοχή, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.

Δεν επιτρέπονται παράλληλες δομές μέσα στο κράτος

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ έκανε λόγο για παράλληλες δομές μέσα στο κράτος, ενώ άσκησε κριτική και στο τρόπο που λειτουργούν τα δικαστήρια της χώρας, προκαλώντας την οργή του πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε βαθιά κατάψυξη οι ΗΠΑ

Εικόνα
Με τη χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων είκοσι ετών βρίσκονται αντιμέτωποι πάνω από 140.000.000 πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Σουμάχερ έκανε τη διαθήκη του πριν από τρία χρόνια

Εικόνα
Το αστέρι της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και οκτώ ημέρες σε νοσοκομείο της Γρενόμπλ, έκανε τη διαθήκη του πριν τρία χρόνια, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.