Δύο συλλήψεις για υποθέσεις κατοχής ξένης περιουσίας


Δύο άτομα από το Μπαγκλαντές συνελήφθηκαν χθες στην Αγία Νάπα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής περιουσίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 χρόνων, που διαμένουν στην Αγία Νάπα, συνελήφθηκαν όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ζεύγη γυαλιών ηλίου, ανδρικά ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, χρυσά νομίσματα και χρυσές καδένες λαιμού.

Ο εντοπισμός των δύο ανδρών έγινε ύστερα από πληροφορίες ότι αναζητούσαν αγοραστές για πώληση ηλεκτρονικών ειδών. Στην κατοχή του ενός εντοπίστηκε ένα i-pad. Με γραπτή συγκατάθεσή τους η Αστυνομία ερεύνησε την οικία όπου διέμενε ο ένας από τους δύο άνδρες, όπου και εντοπίστηκαν τα κλαπέντα.

Οι δύο άνδρες δεν έδωσαν στην Αστυνομία ικανοποιητικές απαντήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τεθούν υπό κράτηση.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"