Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 30, 2013

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ! ! !

Εικόνα
                                                                 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  Η    C Y P R U S  P R E S S   ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΣΑΣ !!!

«Τους εξανάγκασαν σε φρικτό θάνατο» κατέθεσαν οι μάρτυρες στη δίκη της Marfin

Αθήνα : «Μας έχουν βάλει φωτιά… Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα πνίγομαι». Τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από την έγκυο σύζυγό του Αγγελική Παπαθανασοπούλου, που κάηκε μαζί με δύο συναδέλφους της στην φωτιά της Marfin, στην οδό Σταδίου το Μάιο του 2010, περιέγραψε στην κατάθεσή του στη δίκη των υπευθύνων της τράπεζας, ο σύζυγός της, Χρήστος Καραπαναγιώτης.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς

Εικόνα
Αθήνα : Εικοσιτετράωρη απεργία για την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30, οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Συρία και τρομοκρατία στο επίκεντρο συνομιλίας Ομπάμα-Πούτιν

Εικόνα
Ουάσινγκτον:  Στο ζήτημα των χημικών όπλων στη Συρία, που επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για «περιορισμένη χρήση» από τις δυνάμεις του Άσαντ, αλλά και στο συντονισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας μετά την επίθεση στη Βοστώνη, επικεντρώθηκε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν τη Δευτέρα ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για αναδιοργάνωση του ελληνικού Δημοσίου

Εικόνα
Αθήνα:  Τις τελευταίες λεπτομέρειες για να καταθέσουν στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση του Δημοσίου ρυθμίζουν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνεργασία με το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε νέο υψηλό ο Standard and Poor’s στη Νέα Υόρκη

Εικόνα
Νέα Υόρκη : Τα κέρδη σε μεγάλες εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου οδήγησαν την Μ.Δευτέρα τον Standard and Poor’s σε νέο ιστορικό υψηλό.

Αλλαγές στις τράπεζες από την 1η Μαϊου

Εικόνα
Λευκωσία:  Τράπεζα Κύπρου και εμπράκτως θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται οι πελάτες της Λαϊκής Τράπεζας που με τις αποφάσεις εξυγίανσης των δύο τραπεζών θα καταλήξουν στο πελατολόγιο της πρώτης. Σύμφωνα με μήνυμα του διαχειριστή, στο πλαίσιο της διαδικασίας απορρόφησης των εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας από την Τρ. Κύπρου, από αύριο 1η Μαΐου θα εφαρμόζονται οι πιο κάτω αλλαγές:

Στον αέρα και πάλι το «Aero» της CYTA

Εικόνα
Λευκωσία : Προς ακύρωση για δεύτερη φορά οδεύει πολεοδομική άδεια που δόθηκε παράτυπα τον Σεπτέμβριο του 2011 από το τότε Υπουργικό Συμβούλιο στην εταιρεία Wadnic Trading LTD και τον Τουρκοκύπριο Moustafa Moustafa, για το πολύκροτο κτηριακό συγκρότημα «Aero» με επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta στη Δρομολαξιά.