Στον αέρα και πάλι το «Aero» της CYTA

Στον αέρα και πάλι το «Aero» της CYTAΛευκωσία: Προς ακύρωση για δεύτερη φορά οδεύει πολεοδομική άδεια που δόθηκε παράτυπα τον Σεπτέμβριο του 2011 από το τότε Υπουργικό Συμβούλιο στην εταιρεία Wadnic Trading LTD και τον Τουρκοκύπριο Moustafa Moustafa, για το πολύκροτο κτηριακό συγκρότημα «Aero» με επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta στη Δρομολαξιά.

Η πρώτη απόφαση για την έκδοση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση, με υπόδειξη της Νομικής Υπηρεσίας μετά από προσφυγή ιδιώτη στο Ανώτατο Δικαστήριο, ακυρώθηκε με παραδοχή ότι ήταν παράτυπη. Παρά το γεγονός ότι η Γενική Εισαγγελία ζήτησε με επιστολή της από την υπουργό Εσωτερικών τη λήψη ακυρωτικής απόφασης από το Υπουργικό, το θέμα -σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα- οδηγήθηκε στο Υπουργικό στις 22 Φεβρουαρίου 2013, δηλαδή στην τελευταία του συνεδρία μεταξύ του Α και Β γύρου των προεδρικών εκλογών.

Την ίδια μέρα το Υπουργικό ακύρωσε την προηγούμενή του απόφαση για «χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για την ανέγερση γραφειακής ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας (τέσσερα ανεξάρτητα τριώροφα συγκροτήματα) στη Δρομολαξιά» και την ίδια ώρα πήρε νέα απόφαση για να δοθεί η ίδια άδεια. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"