Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 16, 2012

Tα ζώδια σήμερα 16/5

Εικόνα
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου... Γενικό προφίλ Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να προτάσσει νέα ξεκινήματα και δυναμικές καταστάσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ζώδια της γης ευνοούν το μετασχηματισμό πραγμάτων και καταστάσεων που σχετίζονται τόσο με θέματα εργασίας όσο και με υποθέσεις που αφορούν διαβουλεύσεις και εργασίες στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα. Κάντε το πρώτο βήμα και μην βιάζεστε για τα επόμενα.

Σαν σήμερα. . . 16 Μαΐου

Εικόνα

Ελλάδα: Ναυάγιο -Εκλογές με υπηρεσιακό πρωθυπουργό

Εικόνα
Όλοι επιρρίπτουν τις ευθύνες για το ναυάγιο σε όλους τους άλλους, κατηγορώντας αλλήλους ότι θέτουν τις κομματικές σκοπιμότητες πάνω από το συμφέρον του έθνους.

Πραξούλα: Αέριο ακούμε και αέριο δεν βλέπουμε

Εικόνα
Αιχμές για τον χειρισμό της Noble από τον Συλικιώτη.- Πολλά ερωτηματικά και αιχμές για τον Νεοκλή Συλικιώτη στον τρόπο χειρισμού του φυσικού αερίου αφήνει η πρώην Υπουργός Εμπορίου Πραξούλα Αντωνιάδου. Σε άρθρο της στην προσωπική της ιστοσελίδα, το οποίο υπογράφει ως «μη παραιτηθείσα Υπουργός Ενέργειας», αφήνει αιχμές, για τους λόγους για τους οποίους η Noble Energy δεν έχει υποβάλει αίτηση στο 2ο γύρο αδειοδότησης και δεν έχει κάνει αίτηση για άλλο τεμάχιο στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Κεραυνός κτύπησε τον Ολάντ ενώ πήγαινε στη Μέρκελ

Εικόνα
Με καθυστέρηση η συνάντηση, χωρίς φιλιά και αγκαλιές.- Νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας ο Ζαν Μαρκ Ερό.

Συλικιώτης: Κανονικά προχωρούν οι εργασίες της Noble

Εικόνα
Η εταιρεία Noble Energy προχωρά κανονικά τις εργασίες της στο οικόπεδο 12 επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Εμπορίου, Νεοκλής Συλικιώτης, διαψεύδοντας  δημοσιεύματα σε ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Γιούγκερ καλωσόρισε τη δέσμευση της Κύπρου για 2.5%

Εικόνα
Άσκησε έντονη κριτική στους επικριτές της Ελλάδας. Ο Πρόεδρος του Εurogrοup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ καλωσόρισε τη δέσμευση της κυπριακής Κυβέρνησης για επίτευξη του στόχου μείωσης του ελλείμματος στο 2,5% του ΑΕΠ το 2012, καθώς και την ετοιμότητα να ληφθούν πρόσθετα μέτρα εφόσον χρειαστεί. Χαιρέτισε επίσης τη δέσμευση της Κυβέρνησης να διασφαλίσει τη σταθερότητα του τραπεζικού τομέα.

Ολάντ: Η Ευρώπη έτοιμη για στήριξη της ανάπτυξης στην Ελλάδα

Εικόνα
Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να προχωρήσει με βήματα που θα στηρίζουν την οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη στην Ελλάδα, δήλωσε ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απόψε μετά από τη συνάντησή του με την Γερμανίδα Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ενημέρωση της Βουλής για την Κινεζική Επένδυση στη Λάρνακα

Εικόνα
Θα υπάρχουν μέχρι και κινηματογραφικές αίθουσες.- Σημαντικές αναπτύξεις πέραν του χονδρικού εμπορίου μπορεί να περιλαμβάνει η ανάπτυξη της Far Eastern Phoenix στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας με βάση και τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας κινεζικών συμφερόντων και της Hermes airports.