Tα ζώδια σήμερα 16/5


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Γενικό προφίλ
Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να προτάσσει νέα ξεκινήματα και δυναμικές καταστάσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ζώδια της γης ευνοούν το μετασχηματισμό πραγμάτων και καταστάσεων που σχετίζονται τόσο με θέματα εργασίας όσο και με υποθέσεις που αφορούν διαβουλεύσεις και εργασίες στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα. Κάντε το πρώτο βήμα και μην βιάζεστε για τα επόμενα.
Ο δυναμισμός που επιδεικνύετε στο χώρο εργασίας έρχεται να βάλει τα θεμέλια για μεγάλες αλλαγές που θα συμβάλλουν θετικά τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική σας ανέλιξη. Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ξεχειλίζετε από ενέργεια και νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Βάλτε προτεραιότητες και όλα θα κυλήσουν εκπληκτικά. Οι γεννημένοι του 1986 δείξτε διατεθειμένοι να μάθετε και να προχωρήσετε.
Σήμερα, νιώθετε άγχος και ανησυχία, καθώς δεν γνωρίζετε πώς να χειριστείτε κάποιες δοσοληψίες και πιθανότατα πώς να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις που απαιτούν μετακινήσεις και διευθετήσεις με τις οποίες δεν έχετε ξανά ασχοληθεί. Σε κάθε περίπτωση αφενός το χάρισμα της υπομονής και αφετέρου το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σας οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι του 1991, μην εμμένετε σε καταστάσεις που βλέπετε πως δεν προχωράνε.
Μετά από ένα διάστημα εντάσεων μέσα στο χώρο του σπιτιού καταφέρνετε να βρείτε μια λύση που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη τσέπη και στη ψυχολογία σας. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Συναισθηματικά, πάνω που λέγατε να κάνετε μια νέα αρχή κοιτάτε προς τα πίσω και αναρωτιέστε μήπως πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο του παρελθόντος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σκεφτείτε το και μια και δυο και τρεις φορές. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναζητήσετε επαγγελματικές προοπτικές στην υπάρχουσα εργασία σας.
Σήμερα, οι επαφές με άτομα που έχουν ισχύ ή συνήθως σας καταπιέζουν σας γεμίζουν τόσο με αγωνία όσο και ανησυχία και αυτό γιατί νιώθετε πως από αυτούς εξαρτάται η διευθέτηση ενός ζητήματός σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εσάς και κάποιου άλλου προσώπου αλλά από εσάς εξαρτάται, αν θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα κρατήσετε κρυφές τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας.
Ευτυχώς, η Σελήνη έκανε το πέρασμα της στον πύρινο Κριό και έτσι μπορείτε και εσείς να δείτε Θεού πρόσωπο. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη ή το εξωτερικό αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα δρόμο και αυτό σας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία. Η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους δείχνει ότι θα έχετε την συμπαράσταση των φίλων αλλά πιθανόν με κάποια αργοπορία. Οι γεννημένοι του 1967 θα ηγηθείτε ενός νέου και πρωτοποριακού έργου.
Σήμερα, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, επιδόματα και γενικότερα χρηματοπιστωτικά θέματα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σας δίνει αντοχές και συνάμα σας παρέχει ένα γόνιμo περιβάλλον για συζητήσεις και διακανονισμούς. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν ένα φλερτ μέσα από το χώρο της δουλειάς να αναζωπυρωθεί. Οι γεννημένοι του 1982 θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία.
Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς, καθώς ένα μακρόχρονο ζήτημα που σχετίζεται με την οικονομική εμπλοκή ενός πρώην συνεργάτη, συντρόφου ή πελάτη σε μια προσωπική σας υπόθεση ήρθε η ώρα να επιλυθεί. Ευχάριστες ειδήσεις από άτομα που σπουδάζουν ή μένουν μακριά θα σας χαροποιήσουν και θα σας ωθήσουν να επικεντρωθείτε στην όμορφη πλευρά της ζωής. Οι γεννημένοι του 1972 είναι πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο.
Το πρόβλημα ενός φίλου που εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει και δικό σας χάρη στην ευμενή όψη Άρη – Πλούτωνα αρχίζει είτε να επιλύεται είτε να έχει αργή αλλά θετική εξέλιξη. Αυτό σας ευχαριστεί γιατί έχετε συμβάλλει και εσείς σε αυτή την πρόοδο και νιώθετε ότι καταφέρατε κάτι πολύ δύσκολο. Αισθηματικά, η ερωτική ζωή έχει εναλλαγές που πότε σας εκπλήσσουν ευχάριστα και πότε σας προκαλούν αμφιβολία. Οι γεννημένοι του 1964 θα καταφέρετε να κερδίσετε την αγάπη του πλήθους.
Ένα ισχυρό πρόσωπο θα επηρεάσει θετικά τόσο την οικονομική σας ζωή όσο και τη ψυχολογική σας διάθεση μέσα από μια κίνηση αγάπης. Η Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Κριού ευνοεί θέματα με παιδιά και συνάμα μέσα από ένα χαρμόσυνο γεγονός γεμίζει την καρδιά σας με χαρά και ευγνωμοσύνη. Επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1989, μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν τίποτα όμορφο στη ζωή.
Μια επίσκεψη ή μια συνάντηση στο χώρο του σπιτιού πιθανόν να σας γεμίσει αγωνία και άγχος όχι τόσο από αυτά που θα λεχθούνε όσο από αυτά που δεν θα ειπωθούν. Επαγγελματικά, ετοιμάζετε κάτι καινούργιο που είναι νωρίς να ανακοινώσετε και για αυτό κινηθείτε όσο γίνεται, χωρίς να δίνετε στόχο. Αποφύγετε να εμπλακείτε συναισθηματικά με πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς γιατί είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1992 θα υποβάλλετε σε δοκιμασία ένα πρόσωπο που αγαπάτε.
Ένα επαγγελματικό ζήτημα που έχει σκιάσει το μυαλό σας και το οποίο γνωρίζουν ελάχιστοι έρχεται σήμερα να σας δώσει χαρά μέσα από κάποια πρώτα αισιόδοξο μηνύματα. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε να μείνει ευχαριστημένο ένα πρόσωπο που σας έχει βοηθήσει περισσότερο από τον καθένα και να κατανοήσετε τόσο τις προθέσεις όσο και τις πράξεις τους. Οι γεννημένοι του 1974 θα δεχτείτε κάποιες επισκέψεις στο χώρο του σπιτιού.
Κάποιες φορές παρασύρεστε και μετά λέτε «πως την πάτησα έτσι». Ο ενθουσιασμός μπορείς σήμερα να σας οδηγήσει σε ψώνια που μετά από λίγο δεν θα θέλετε ή θα μετανιώσετε που τα κάνατε. Μια πολύ καλή μέρα για να τα βρείτε με ένα φίλο ή μια παλιά σχέση να εξελιχθεί σε μια ωραία φιλία. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι του 1987 πολύ πιθανόν να κάνετε μια παράτολμη κίνηση στα αισθηματικά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"