Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 25, 2013

Εκλογή Αναστασιάδη: Αφετηρία ελπιδοφόρας πορείας για την Κύπρο

Εικόνα
Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία»,  κατάμεστο, μέσα και έξω,  από χιλιάδες λαού, και να πλέει στο γαλανόλευκο, σύμβολο του έθνους,  έγινε στις 10.30 χθες βράδυ, από τον Γενικό Έφορο Εκλογής, Ανδρέα Ασσιώτη, η ανακήρυξη του Νίκου Αναστασιάδη ως του 7ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Μαλάς: Εξαιρετικά τιμητικό, υπό τις περιστάσεις, το αποτέλεσμα

Εικόνα
Εξαιρετικά τιμητικό, υπό τις περιστάσεις, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Προεδρικών εκλογών ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, εκφράζοντας και δημόσια τα συγχαρητήριά του προς το Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μπαρόζο: Δέσμευση στήριξης για οικονομία και Κυπριακό

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διαβεβαίωσε τον εκλεγέντα Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη ότι μπορεί να βασίζεται στη δέσμευση της Κομισιόν να βοηθήσει την Κύπρο να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, αλλά και για την αταλάντευτη στήριξη της στις προσπάθειες επίτευξης λύσης στο Κυπριακό.

Πρόεδρος ΕΛΚ: Ισχυρό μήνυμα προς την Ευρώπη

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Βίλφριντ Μαρτένς συνεχάρη το Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογική του νίκη, υπογραμμίζοντας ότι ο κυπριακός λαός έστειλε ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη.

Μήνυμα ενότητας Αβέρωφ Νεοφύτου για το μέλλον της Κύπρου

Εικόνα
Μήνυμα ενότητας του λαού και των πολιτικών δυνάμεων έστειλε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νοεφύτου, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας. «Η εκλογική νίκη του Νίκου Αναστασιάδη σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για την πατρίδα και το λαό μας», είπε ο κ. Νεοφύτου μιλώντας στα γραφεία του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας πως «από αυτή την αφετηρία ξεκινούμε από αύριο, όλοι ενωμένοι για να στερεώσουμε ένα μέλλον ελπίδας και προοπτικής». Είπε, επίσης, ότι οι επιτυχίες έρχονται με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια.

Νέες απειλές της Τουρκίας «από αέρος» για τους υδρογονάθρακες

Εικόνα
Απάντηση Λευκωσίας και Αθήνας.- Οι γαλλικές φρεγάτες FREMM «γεφυρώνουν» τις ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου.- ΑΘΗΝΑ: Νέες "απειλές από  αέρος" δια στόματος αυτή τη φορά του υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας  επιβεβαιώνουν ότι η Άγκυρα αντιδρά σπασμωδικά καθώς βρίσκεται αυτή τη φορά πίσω από τις εξελίξεις.

Μάριος Καρογιάν: Ημέρα μεγάλης νίκης και δικαίωσης

Εικόνα
Μίλησε επίσης για ανάδειξη μιας νέας γενιάς στελεχών και ιδεών στο χώρο του Κέντρου.- Μέρα της μεγάλης νίκης και της μεγάλης δικαίωσης χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, κατά την πρώτη του δήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος μετά το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών. Ο κ. Καρογιάν κατέβηκε λίγο μετά τις 8 μμ από το γραφείο του στον πέμπτο όροφο, στο ισόγειο του κτιρίου όπου έγινε δεκτός από βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος εν μέσω πανηγυρισμών.