Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 11, 2014

Στυλιανίδης: «Η Τουρκία είναι στριμωγμένη»

Εικόνα
Σύσσωμη η διεθνής κοινότητα στηρίζει την αποδοχή του Κοινού Ανακοινωθέντος για το Κυπριακό, υποδεικνύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης. Σε σημερινές δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο Εκπρόσωπος απέδωσε την αποδοχή του κειμένου από τον Έρογλου στο ότι, όπως είπε, ότι η Τουρκία είναι στριμωγμένη. «Η Άγκυρα έπαιξε στην περιοχή και έχασε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης. Φαίνεται, πρόσθεσε, ότι υπήρξαν παραινέσεις από πλευράς Τουρκίας η οποία θεωρεί πως το Κυπριακό προκαλεί προβλήματα στην εξωτερική της πολιτική και το διεθνές της κύρος. Εξέφρασε σεβασμό στις αντίθετες με την αποδοχή του Ανακοινωθέντος απόψεις αλλά υπέδειξε πως δεν διατυπώνονται εναλλακτικές προτάσεις.

Η Microsoft υπολογίζει το bitcoin

Εικόνα
Το bitcoin, το πιο γνωστό από τα εικονικά νομίσματα του διαδικτύου, εντάχθηκε στις ισοτιμίες που υπολογίζει η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing. Η αναγραφή «btc to usd» δίνει την τρέχουσα ισοτιμία του Bitcoin σε δολάρια (ή άλλα φυσικά νομίσματα), με βάση τα στοιχεία που παρέχει η υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού Coinbase.

Σαμαράς: Δεν ξέρω για τρίτο πακέτο - Σόιμπλε: «Οχι» σε νέο κούρεμα

Εικόνα
«Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς», δηλώνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενος στα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Έλληνες να είναι κατά μέσο όρο πλουσιότεροι από τους Γερμανούς.

Μηνύματα στήριξης απ’ όλο τον κόσμο

Εικόνα
Με τη στήριξη όλων των μεγάλων δυνάμεων, επαναρχίζουν σήμερα οι συνομιλίες για το Κυπριακό. Ρωσία, Γαλλία και ΕΕ, χαιρέτισαν ήδη ως σημαντική την εξέλιξη αυτή ενώ σήμερα αναμένονται σημαντικά μηνύματα και από τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη.

Επίθεση 25χρονου κρατούμενου σε τέσσερις αστυνομικούς

Εικόνα
25χρονος κρατούμενος  σε κελί του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς επιτέθηκε με σουγιά και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς προκαλώντας τους πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ο πρώην ηγέτης ανταρτών

Εικόνα
Ένας πρώην ηγέτης των ανταρτών του Κονγκό έδινε διαταγές στα στρατεύματά του -μεταξύ των οποίων και ανήλικων παιδιών- για τη σφαγή και σεξουαλική κακοποίηση πολιτών, υποστήριξαν τη Δευτέρα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο οι Εισαγγελείς.

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες με την Τρόικα

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ οι μαραθώνιες συνομιλίες μεταξύ της Κυβέρνησης και της Τρόικας για το επικαιροποιημένο κείμενο του Μνημονίου, στα πλαίσια της τρίτης αξιολόγησης του κυπριακού προγράμματος.

Αυστραλία: Στη φυλακή για 26 χρόνια

Εικόνα
Ένας Αυστραλός καταδικάστηκε την Τρίτη σε 26 χρόνια φυλάκιση, κατηγορούμενος ότι έσπρωξε τη σύντροφό του από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.