Επίθεση 25χρονου κρατούμενου σε τέσσερις αστυνομικούς


25χρονος κρατούμενος  σε κελί του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς επιτέθηκε με σουγιά και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς προκαλώντας τους πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.
 
Ο ένας εξ αυτών εισήχθη εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πριν το επεισόδιο αυτό, υπήρξε περιπετειώδης σύλληψη του υπόπτου.

Σύμφωνα με  Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 17:50 χθες μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου μετά από διακριτική παρακολούθηση πλησίασαν 25χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα έρευνας.

Όταν ο 25χρονος τους αντιλήφθηκε αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να επιτεθεί εναντίον των δύο αστυνομικών χτυπώντας τους με γροθιές και κλοτσιές.  

Τα δύο μέλη της δύναμης τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Ακολούθως άλλα   δύο μέλη του αστυνομικού σταθμού  Πόλης Χρυσοχούς δέχτηκαν επίθεση από τον 25χρονο όταν αυτός ανέσυρε σουγιά και τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές ενώ βρίσκονταν στο προθάλαμο των κρατητηρίων με σκοπό την σωματική έρευνα, καταφέρνοντας ωστόσο να τον μεταφέρουν στο κελί.

Οι δύο αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μεταφέρθηκαν στις Πρώτες βοήθειες του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι  ιατρός διέγνωσε πως ο ένας εξ αυτών έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια και ο δεύτερος αστυνομικός είχε υποστεί άλγος στη κοιλιακή χώρα και υπογάστριο.

Ενα μέλος της αστυνομικής δύναμης κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ το δεύτερο μέλος κρατήθηκε στο Ορθοπεδικό του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"