Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 6, 2013

Παραίτηση Σπανού από το ΔΣ της Κεντρικής

Εικόνα
Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της κεντρικής τράπεζας υπέβαλε ο Μιχάλης Σπανός μετά την υποβολή ενδιαφέροντος για εκλογή στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου. 

Εντός των επόμενων ημερών "ανάβει" η φλόγα

Εικόνα
Τις επόμενες ημέρες τα σπουδαία σε ό,τι αφορά το περίφημο «άναμμα της φλόγας» στο τεμάχιο «12» στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

"Στα 6,5 δισ. το χρηματοδοτικό κενό"

Εικόνα
Χρηματοδοτικό κενό ύψους 6,5 δισ. ευρώ προκύπτει για το 2015 στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί η χώρα χρηματοδοτική βοήθεια και για το διάστημα 2017-2022, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Επιμένει στην αλλαγή εκλογικού νόμου

Εικόνα
Την πρότασή του για αλλαγή του εκλογικού νόμου που αφορά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους αιρετούς περιφερειάρχες. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου και όπως είπε ο κ. Μιχελάκης η συγκεκριμένη πρόταση βρίσκεται στις «σκέψεις του πρωθυπουργού».

Έξι τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αγαθονήσι

Εικόνα
Τελειωμό δεν έχουν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Στις 15:04 το μεσημέρι της Πέμπτης σχηματισμός έξι τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από τέσσερα φάντομ και δύο F-16 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι.

Κινδυνεύουν με διαθεσιμότητα και οι αθλητές

Εικόνα
Σε καθεστώς διαθεσιμότητας κινδυνεύουν να μπουν και οι διακεκριμένοι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο.

Το Νοέμβριο η απόφαση για το τρίτο πακέτο της Ελλάδας

Εικόνα
Η ευρωζώνη είναι πιθανόν να αποφασίσει επί του ενδεχομένου ενός τρίτου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας τον Νοέμβριο, μετά την ολοκλήρωση από την τρόικα του ελέγχου της ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα των προσπαθειών διαρθρωτικών αλλαγών, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων.