Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 22, 2014

Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ για την κροτίδα

Εικόνα
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το μεσημέρι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου οπαδού της ΑΕΛ, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη ρίψη της κροτίδας που τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Κακά, στην τελευταία αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, το περασμένο Σάββατο στο Τσίρειο.

Σύλληψη για την κομπίνα με τα μεταχειρισμένα

Εικόνα
Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 63χρονο και αναζητεί έναν 54χρονο ο οποίος πιστεύεται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό στο πλαίσιο διερεύνησης κομπίνας εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τα οποία πωλούνται ως καινούργια, καθώς και εισαγωγής και επανεξαγωγής αυτοκινήτων χωρίς να ειδοποιηθεί το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ), δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Μπάιντεν: Παίχτης-κλειδί η Κύπρος στην Αν. Μεσόγειο

Εικόνα
Η Κύπρος ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι έτοιμη να καταστεί παίκτης κλειδί στη μεταμόρφωση της περιοχής σε ένα παγκόσμιο ενεργειακό κέντρο, δήλωσε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Περιφερειακός ηγέτης η Κύπρος με τη λύση

Εικόνα
Αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή αποκτά ήδη η Κύπρος ο οποίος δύναται να καταστεί και ρόλος περιφερειακού  ηγέτη με τη λύση του Κυπριακού προβλήματος. Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θέτει τη νέα εποχή των σχέσεων ΗΠΑ – Κύπρου ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Δάνεια σερβικής εταιρείας πώλησε η Τρ.Κύπρου

Εικόνα
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε πως έχει πωλήσει στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ τα δάνεια της προς την σερβική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Robne Kuce Beograd για €165 εκατομμύρια, σημειώνοντας ότι τα έσοδα από την πώληση ενισχύουν την ρευστότητα της τράπεζας.

Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη

Εικόνα
Τον έλεγχο της εξουσίας στην Ταϊλάνδη αναλαμβάνει ο στρατός, όπως ανακοίνωσε ο στρατηγός Πραγιούθ Τσαν-ότσα, λέγοντας πως θα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη και να προωθηθούν οι πολιτικές μεταρρυθμίσεις, δύο ημέρες αφότου κήρυξε το στρατιωτικό νόμο. «Για να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν την εξουσία από τις 16:30 (τοπική ώρα, 12:30 ώρα Ελλάδας) της 22ας Μαΐου», δήλωσε.