Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 18, 2013

Διαμαρτυρία κατοίκων Τσάδας

Εικόνα
Το κοινοτικό συμβούλιο Τσάδας εξέτασε σε έκτακτη συνεδρίαση του το θέμα που δημιουργήθηκε με την αδειοδότηση από το τμήμα  Πολεοδομίας και Οικήσεως  εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση κεραίας στην κοινότητα. Το συμβούλιο είχε απορρίψει την ίδια αίτηση πριν από δύο χρόνια.

Συνετρίβη ελικόπτερο στα κατεχόμενα

Εικόνα
Ελικόπτερο στα κατεχόμενα συνετρίβη, ενώ εκτελούσε αεροψεκασμό μεταξύ Λαπήθου και Βασίλεια, αφού κτύπησε πρώτα γραμμή μεταφοράς υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος. Ο πιλότος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ικανοποίηση από την εκταμίευση του ενός δισ.

Εικόνα
Με ανοικτή τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα μεταβαίνει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. 

Κάνουν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς στο Ν. Σουδάν

Εικόνα
Περίπου 400 με 500 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Νότιο Σουδάν εξαιτίας των αιματηρών συγκρούσεων που ξέσπασαν τη Δευτέρα μεταξύ αντίπαλων ομάδων του στρατού, δήλωσαν την Τρίτη διπλωμάτες του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, βάσει αναφορών που έλαβε την Τρίτη από τοπικές πηγές ο Οργανισμός.

Δύο νεκροί σε νοσοκομείο της Νεβάδα

Εικόνα
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ακόμα τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα νοσοκομείο στο Ρίνο της Νεβάδα, αναφέρει η εφημερίδα Gazette Journal. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο ένας από τους δύο νεκρούς είναι ο ένοπλος, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη σε ένα ιατρικό γραφείο του νοσοκομείου και οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Γάλλος ΥΠΕΞ: Στρατιώτες θα αναπτυχθούν σύντομα

Εικόνα
Περίπου 210.000 άνθρωποι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας των επεισοδίων βίας των τελευταίων δύο εβδομάδων στην Μπανγκουί, την πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Υπάτη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ - Ινδίας

Εικόνα
Η σύλληψη και η σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε μία Ινδή διπλωμάτης στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, έχει προκαλέσει σάλο καθώς ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας της Ινδίας χαρακτήρισε τη μεταχείριση της γυναίκας «επαίσχυντη και βάρβαρη».

Τις 52 έφτασαν οι συλλήψεις

Εικόνα
Τις 52 έφτασαν, μέχρι στιγμής, οι συλλήψεις για το σκάνδαλο δωροδοκίας που συνταράσσει τις τελευταίες ώρες την Τουρκία. Οι 29 από τις συλλήψεις - ανάμεσα τους και αυτές των γιών δύο υπουργών - έγιναν από την Οικονομική Αστυνομία, ενώ σε άλλες 23 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος κατά του οργανωμένου εγκλήματος.