Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 31, 2012

Tα Ζώδια 1/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά ο μήνας και είναι μια ευκαιρία να εξορμήσετε στις παραλίες, να φύγετε για τριήμερο και να ευχαριστηθείτε τον ήλιο και τη θάλασσα πίνοντας καφέ ή ...ουζάκι όπου δει. Η ευνοϊκή όψη του Ερμή και της Αφροδίτη στο ανέμελο ζώδιο των Διδύμων φέρνει καλή παρέα, όμορφες μετακινήσεις, ξέγνοιαστες στιγμές και διασκεδαστικές συζητήσεις.

Σαν σήμερα. . . 1 Ιουνίου

Εικόνα

«Οι καμπάνες της Κομισιόν δεν ξυπνούν την κυβέρνηση από το λήθαργο»

Εικόνα
«Ο Χριστόφιας πυροβολεί τα θεμέλια της κυπριακής οικονομίας».- ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ επικρίνουν την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στα μέτρα ενώ κυβέρνηση και ΑΚΕΛ διαφωνούν  με συστάσεις της Κομισιόν.-  Απαγόρευσαν στον Σιαρλή να κάνει ανακοίνωση.- 

Δ/τής ΚΤ: Μηχανισμός στήριξης μόνο για τις τράπεζες

Εικόνα
Συνάντηση Δημητριάδη- Καρογιάν.- Η χρηματοοικονομική σταθερότητα, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, εγχώριων και ξένων, προς την κυπριακή οικονομία ''είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους και κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες για να το πετύχουμε'', δηλώνει ο νέος Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης. 

Πλαφόν και στον κυπριακό καφέ ψήφισε η Βουλή

Εικόνα
Πλαφόν και στην τιμή του κυπριακού καφέ, αποφάσισε η Βουλή, ύστερα από τροπολογία στο κυβερνητικό νομοσχέδιο που δίνει το δικαίωμα στον Υπουργό Εμπορίου να καθορίζει πλαφόν σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Ο Κώστας Γεννάρης Εκπρόσωπος της Κυπριακής Προεδρίας

Εικόνα
Τον διορισμό του δημοσιογράφου Κώστα Γεννάρη ως Εκπροσώπου της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.