Tα Ζώδια 1/6


Γενικό προφίλ
Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά ο μήνας και είναι μια ευκαιρία να εξορμήσετε στις παραλίες, να φύγετε για τριήμερο και να ευχαριστηθείτε τον ήλιο και τη θάλασσα πίνοντας καφέ ή ...ουζάκι όπου δει. Η ευνοϊκή όψη του Ερμή και της Αφροδίτη στο ανέμελο ζώδιο των Διδύμων φέρνει καλή παρέα, όμορφες μετακινήσεις, ξέγνοιαστες στιγμές και διασκεδαστικές συζητήσεις.

«Ερωτική επιθυμία»
Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι και το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και το ενδιαφέρον σας εστιάζεται περισσότερο στα ερωτικά σας και λιγότερο στα οικονομικά. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί εξόδους, ερωτικά ραντεβουδάκια και οικονομικές συμφωνίες. Πιθανόν να παράσχετε βοήθεια σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου χρειάζεται να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά.
«Οικονομικές απολαβές»
Η μέρα ξεκινά όμορφα με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτη να γεμίζει τις τσέπες σας με χρήματα και να σας δίνει υποσχέσεις για καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Η Σελήνη πηγαίνοντας από το μεσημέρι στο απέναντι ζώδιο δίνει προτεραιότητα σε θέματα σχέσεων και διαπροσωπικών επαφών. Το πείσμα και η απολυτότητα δεν θα σας βοηθήσουν για αυτό δοκιμάστε να ελιχθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1984, ξεκαθαρίστε το τοπίο στα αισθηματικά σας.
«Θα ετοιμάσετε βαλίτσες και θα φύγετε»
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εσείς έχετε ξυπνήσει με διάθεση και όρεξη να συμμετάσχετε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Από το απόγευμα θέματα που σχετίζονται με την τάξη και την καθαριότητα θα σας απασχολήσουν, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να έχετε ένα ελεύθερο σαββατοκύριακο. Ίσως μάλιστα από το βραδάκι με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη κάνετε μια ευχάριστη μετακίνηση. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως δεν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα μόνο με δύο παίχτες.
«Αποδέσμευση από καθήκοντα»
Συναντήσεις με άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαρείτε και να έρθετε πιο κοντά. Από το απόγευμα θέλετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και πιθανόν να φύγετε από την πόλη για να πάτε κάπου όμορφα και ξέγνοιαστα. Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και διεκδικεί στιγμές πάθους και ερωτικής ικανοποίησης. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας να μην τσακωθείτε. Οι γεννημένοι του 1976 αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικά ζητήματα.
«Σπίτι μου - σπιτάκι μου»
Κάποιες συναλλαγές κατά τις πρωινές ώρες ίσως δεν ολοκληρωθούν ενώ κάποιες συζητήσεις θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες. Η επιστροφή στο σπίτι είναι κάτι που περιμένετε πως και πως, δεδομένου ότι επισκέψεις ή άτομα που σας αγαπάνε σας προσμένουν με ανυπομονησία. Το βράδυ μια ερωτική συνάντηση ή μια φιλική συγκέντρωση θα ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι του 1973 θα επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε.
«Αποσυμπιέστε την ένταση»
Η μέρα ξεκινά με οικονομικές εκκρεμότητες και συναλλαγές που περιμένουν να τις διευθετήσετε με τη γνωστή σχολαστικότητά σας. Ο εκνευρισμός που σας δημιουργούν κάποιες καταστάσεις μεταδίδεται και στους γύρω σας . Φροντίστε λοιπόν να ηρεμήσετε για να μπορέσουν και οι άλλοι να συνεργαστούν μαζί σας. Κάποιες μετακινήσεις από το απόγευμα και μετά θα έχουν ερωτική χροιά. Οι γεννημένοι του 1979 όσα λιγότερα αποκαλύπτετε τόσο το καλύτερο.
«Με τα εισιτήρια στο χέρι»
Λίγο πριν την έξοδο της από το δικό σας ζώδιο η Σελήνη σας καλεί να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά κάποιων επιλογών και να αποφασίσετε τι θέλετε. Η πολυαστρία πλανητών στον 9ο οίκο δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και την εκπαίδευση. Μάλιστα, πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να φύγετε για το τριήμερο εκτός Ελλάδας ενώ κάποιοι άλλοι θα επικοινωνήσετε με άτομα από μακριά. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως ενοχληθείτε από την αναλγησία κάποιων.
«Ερωτική φιέστα»
Οι πολλοί πλανήτες μέσα στο ζώδιο των Διδύμων εστιάζουν το ενδιαφέρον σας στην ερωτική ζωή και στο πως θα περάσετε όμορφα και ανέμελα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο με χρήματα που λαμβάνετε μέσω τρίτων και βρίσκεστε μες την τρελή χαρά. Η Σελήνη από το μεσημέρι στο δικό σας ζώδιο θα τονίσει τη γοητεία και το σεξαπίλ σας. Οι γεννημένοι του 1987, δεν θα αφήσετε κουβέντα να πέσει κάτω.
«Τα καλύτερα έρχονται»
Με τόσους πλανήτες μέσα στο ζώδιο των Διδύμων νιώθετε ότι το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη σχέση σας. Ευχάριστες στιγμές και όμορφες εμπειρίες θα συντελέσουν σε αποφάσεις που θα πάρετε λίγο καιρό αργότερα. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη σας καλεί να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε και να αφήσετε πίσω σας τις έγνοιες της δουλειάς και της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε αύξηση της διαίσθησής σας.
«Επιτέλους διακοπές»
Αφού τελειώσετε με κάποιες εργασίες που αφορούν επαγγελματικές υπόθεσες έχετε κανονίσει με φίλους ή συναδέλφους να φύγετε μίνι διακοπές. Μέρη κοντά σε θάλασσα μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που ζητάτε ενώ συνάμα φιλικές επαφές και ασυνήθιστες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να αποτινάξετε το στρες και την ένταση των προηγούμενων ημερών. Οι γεννημένοι του 1975 θα ακυρώσετε μια προγραμματισμένη εργασία.
«Ξεχειλίζετε από χαρά»
Η ευχαρίστηση και η διασκέδαση μπαίνουν για τα καλά στη ζωή σας και αυτό σας επιτρέπει να ζήσετε τον έρωτα μέσα από μια διαφορετική διάσταση από αυτή που είχατε συνηθίσει. Το ταίρι σας θέλει να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και αυτό βοηθά και εσάς που έχετε ανάγκη από νέα πράγματα και συνάμα δεν αφήνει τη σχέση να πλήξει. Οι γεννημένοι του 1969 για κάποιο λόγο θα μετακινείστε συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο.
«Λογική και διαίσθηση χέρι-χέρι»
Τα λογικά επιχειρήματα που σας παραθέτουν μέλη της οικογένειάς σας για να συνταχθείτε μαζί τους σας πείθουν και έτσι έρχεστε πιο κοντά τόσο νοητικά όσο και συναισθηματικά. Παράλληλα, η είσοδος της Σελήνης στον επίσης υδάτινο Σκορπιό ανοίγει μια άλλου είδους επικοινωνία με το έτερο ήμισυ πιο βαθιά και πιο ουσιαστική που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι γεννημένοι του 1974 θα διαισθανθείτε τις προθέσεις ενός προσώπου με εξουσία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"