Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 7, 2013

Κλαμπ για σκύλους άνοιξε τις πύλες του στη Νέα Υόρκη

Εικόνα
Νέα Υόρκη:  Όπως κάθε καλό, αποκλειστικό κλαμπ, ζητά μέλη που δείχνουν την πρέπουσα συμπεριφορά και απαιτεί να περάσουν κάποιες δοκιμασίες πριν τους ανοίξει τις πύλες του. Το Ruff στη Νέα Υόρκη διαφέρει όμως από τα άλλα, γιατί δέχεται σκύλους. 

Γάτα που κουβαλούσε σύνεργα απόδρασης «γλίστρησε» σε φυλακή της Βραζιλίας

Εικόνα
Μπραζίλια,  Βραζιλία :  Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φρουροί μιας φυλακής στη Βραζιλία, όταν είδαν να περνά μέσα από την πύλη μία γάτα που είχε τυλιγμένα γύρω από το στομάχι της ένα μικρό τρυπάνι, κάρτα μνήμης, φορτιστή τηλεφώνου, μπαταρίες και ένα κινητό.

Παρέδωσε εισφορές στην Πάφο

Εικόνα
Επιταγή ύψους 5 χιλιάδων ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, τρόφιμα και επιταγή ύψους 1.800 ευρώ στο κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο της Πάφου, αλλά και 1.800 ευρώ στο κέντρο παρέμβασης για άτομα με αυτισμό, παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πάφο.

Όλα τα Ζώδια 7/1

ΚΡΙΟΣ   «Υπάρχει και άλλος τρόπος» Σήμερα, κάποιες υπαρξιακές αγωνίες ίσως αποτελέσουν αφορμή για να δείξετε τα δόντια σας σε πρόσωπα που στέκονται παγωμένοι ή αδιάφοροι για αυτά που σας συμβαίνουν. Πολύ πιθανόν, να έχετε τη στήριξη φίλων ή μελών μια ομάδας σε μια προσπάθεια που εκ των προτέρων ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μια σκληρή στάση. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1967 θα είστε εριστικοί.

Σαν σήμερα. . .7 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1186:  Αποφασιστική νίκη κοντά στο Στρυμόνα από τον έλληνα στρατηγό Αλέξιο Βρανά επί των Νορμανδών, οι οποίοι βάδιζαν κατά της Κωνσταντινούπολης μετά την κατάληψη του Δυρραχίου και της Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμες ώρες για το μέγα ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους

Εικόνα
Αγωνία διακατέχει Κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία ως προς την εξέλιξη του καθορισμού του ύψους του δημόσιου χρέους για το κατά πόσο θα είναι βιώσιμο ή όχι, βασικό στοιχείο που θα κρίνει και την περαιτέρω πορεία της Κυπριακής οικονομίας.

Αναζητούνται νέοι επενδυτές για το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας

Εικόνα
Συνάντηση σήμερα Υπουργείου - Hermes Airports.- Ναυάγησε οριστικά η υπόθεση με τους Κινέζους.-   Εχει ναυαγήσει οριστικά η κινεζική επένδυση στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου της Λάρνακας, ξεκαθάρισε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιος Φλουρέντζου,σε δηλώσεις μετά από επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Ο κ. Φλουρέντζος πρόσθεσε ότι  σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Υπουργείου και της Hermes Airports για συζήτηση εξεύρεσης τρόπων αξιοποίησης του συγκεκριμένου χώρου. 

Συλικιώτης: Στόχος μας η παροχή υγροποιημένου ΦΑ στην ΕΕ

Εικόνα
«Να στηριχτούμε στις συμμαχίες που χτίσαμε -  Πρέπει να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί για τη δημιουργία Τερματικού Υγροποίησης».- H Κύπρος πρέπει να συνεχίσει να προχωρεί με την υλοποίηση ολόκληρου του σχεδιασμού για τη δημιουργία του τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου, δήλωσε ο Υπ. Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, νεοκλής Συλικιώτης. Θα πρέπει, επεσήμανε ο κ. Συλικιώτης,  να στηριχτούμε στις συμμαχίες που χτίστηκαν με τις χώρες της περιοχής, αλλά και να ολοκληρώσουμε τα έργα που είναι αναγκαία για να δημιουργηθεί ο διάδρομος φυσικού αερίου, για τροφοδοσία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπ. Εργασίας: «Δύσκολο το 2013 για την αγορά εργασίας»

Αυστηρότερες ποινές για παραβίαση αρχής ισότητας μεταχείρισης.-  Δύσκολο χρόνο χαρακτήρισε το 2013 η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, προσθέτοντας ότι με τη συνέχιση της ύφεσης τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Ανέφερε, επίσης, ότι το Υπουργείο εμπλουτίζει τα προγράμματα του ώστε να δοθούν στις επιχειρήσεις κίνητρα για πρόσληψη ανέργων στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, ενώ ταυτόχρονα προωθείται νομοθεσία για αυστηρότερες ποινές για μη εφαρμογή της αρχής της ισότητας.

Διάγγελμα Ασσαντ: « Θα συντρίψω τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα»

Εικόνα
Κάλεσε τον λαό σε «εθνική κινητοποίηση» και ευχαρίστησε Ρωσία, Κίνα και Ιράν για τη στήριξη τους.- ΔΑΜΑΣΚΟΣ: Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ,  στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση  εδώ και μήνες, με διάγγελμά του κάλεσε τον λαό σε  "εθνική κινητοποίηση" κατά των αντικαθεστωτικών τους οποίους χαρακτήρισε τρομοκράτες της αλ Κάιντα.