Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 30, 2013

Oλα τα Ζώδια 30/1

ΚΡΙΟΣ   «Χωρίζω τα στοιχεία» Δεν σας αρέσει να αναλώνεστε στις λεπτομέρειες όμως σήμερα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με λεπτοδουλειές και εργασίες που απαιτούν περισσότερο να στέκεστε παρά να κινείστε. Η κοινωνική ζωή ανανεώνεται με νέες γνωριμίες και ταξίδια που σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Ωστόσο δώσετε προσοχή σε οικονομικά θέματα και πιο συγκεκριμένα σε αυτά που σχετίζονται με φόρους, χαράτσια και δάνεια. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως δώσετε τέλος σε έναν παράνομο δεσμό.

Σαν σήμερα. . . 30 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1595:  Το αριστούργημα του Γουίλιαμ Σέξπιρ  Ρωμαίος και Ιουλιέτα  κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο. 1823:  Ανεύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Τήνου, μετά το όραμα της μοναχής Πελαγίας.

Τηλεφώνημα του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Πρόεδρο Χριστόφια

Εικόνα
Η Μόσχα ανησυχεί για τις επενδύσεις που γίνονται μέσω Κύπρου.-  Τηλεφωνική συνομιλία είχαν χθες βράδυ ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Κύπριο ομόλογό του Δημήτρη Χριστόφια, σύμφωνα με σχετική σύντομη ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου.   "Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα της διμερούς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων συνεργασίας στον χρηματοοικονομικό τομέα", αναφέρει η λακωνική αυτή ανακοίνωση, που αφήνει να εννοηθεί, δεδομένης της διατύπωσης, ότι την πρωτοβουλία της συνομιλίας είχε ο Β. Πούτιν.

Ξανατυπώνονται 575 χιλιάδες ψηφοδέλτια… για ένα νυφικό

Εικόνα
Ζητείται από τον υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου να πληρώσει τα έξοδα.- Στην ανατύπωση 575.000 ψηφοδελτίων προχωρεί το υπουργείο εσωτερικών, μετά το θέμα που προέκυψε με τη χρήση από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου του εμβλήματος της Εταιρείας Guinness World Records Ltd.   Τα ψηφοδέλτια είχαν τυπωθεί με το έμβλημα της εταιρείας πάνω από το όνομα του υποψηφίου. Ωστόσο, η Guinness αντέδρασε, προχωρώντας σε παραστάσεις  προς  το υπουργείο εσωτερικών, αξιώνοντας την αφαίρεσή του.

Τάδε έφη Σιαρλή: Έχουμε λεφτά μέχρι και τον Απρίλιο

Εικόνα
Βοήθησαν τα μέτρα του μνημονίου που έχουν ήδη ψηφισθεί.-  Το Υπουργείο Οικονομικών έχει καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες του κράτους μέχρι τον Απρίλιο και οι οποίες ανέρχονται σε 1,8 δις ευρώ, χωρίς την καταφυγή σε επιπρόσθετο δανεισμό, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Βάσος Σιαρλή, εκφράζοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία ότι και τα δάνεια που λήγουν μέχρι τον Απρίλιο ύψους 1 δις ευρώ περίπου θα ανανεωθούν για άλλους τρεις μήνες.   Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σιαρλή ανέφερε ότι το κράτος κάλυψε τα έξοδά του για τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους λόγω και της εφαρμογής των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής του Μνημονίου Συναντίληψης με την Τρόικα.

Συγκλονιστικά στοιχεία στο Δικαστήριο για το φόνο του Μπαγκλαντέζου

Εικόνα
«΄Ηταν ο καλύτερος μου φίλος», δηλώνει ο ύποπτος.-  Δεν ξυπνούσε να τον αντικαταστήσει στη δουλειά.-  Συγκλονιστικά τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, στο οποίο μεταφέρθηκαν τα δύο πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται  στον φρικιαστικό φόνο του νεαρού από τη Μπαγκλαντές στην Παλιά Λευκωσία. Ο 28χρονος φερόμενος φονιάς, τον δολοφόνησε γιατί δεν ξυπνούσε να πάει δουλειά.  Το κίνητρο του αποτρόπαιου εγκλήματος, άφησε άναυδους ακόμη και τους πιο έμπειρους ανακριτές του ΤΑΕ .

Νεκροί από καταιγίδα και πλημμύρες στην Αυστραλία

Εικόνα
Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν την Τρίτη, νεκροί και δύο αγνοούνται μετά το πέρασμα καταστροφικής καταιγίδας που προκάλεσε την υπερχείλιση ποταμών και είχε ως συνέπεια χιλιάδες σπίτια να πλημμυρίσουν κατά μήκος των 700 χιλιομέτρων της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας.