Ξανατυπώνονται 575 χιλιάδες ψηφοδέλτια… για ένα νυφικό


Ζητείται από τον υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου να πληρώσει τα έξοδα.-
Στην ανατύπωση 575.000 ψηφοδελτίων προχωρεί το υπουργείο εσωτερικών, μετά το θέμα που προέκυψε με τη χρήση από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου του εμβλήματος της Εταιρείας Guinness World Records Ltd.
 
Τα ψηφοδέλτια είχαν τυπωθεί με το έμβλημα της εταιρείας πάνω από το όνομα του υποψηφίου. Ωστόσο, η Guinness αντέδρασε, προχωρώντας σε παραστάσεις  προς  το υπουργείο εσωτερικών, αξιώνοντας την αφαίρεσή του.
 
Το γεγονός αυτό αναγκάζει το υπουργείο να προχωρήσει στην ανατύπωση των ψηφοδελτίων, κάτι που θα επιφέρει επιπλέον κόστος.
Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ανδρέα Ασσιώτη,  το κόστος της ανατύπωσης ανέρχεται περίπου στις  40 χιλιάδες ευρώ, καθώς μόνο 15 χιλιάδες ευρώ κοστίζει το χαρτί ασφαλείας που θα χρησιμοποιηθεί.
 
Η υπηρεσία εκλογών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποψήφιο, καλώντας τον να καταβάλει το ποσό που θα προκύψει από την ανατύπωση, ενώ θα του αποστείλει και σχετική επιστολή.
 
Όπως δήλωσε o Βοηθός Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής, Δημήτρης Δημητρίου,  η Guinness World Records Ltd είχε επικοινωνήσει από τον Απρίλιο του 2011 με τον Ανδρέα Ευστρατίου, απαγορεύοντας του την χρήση του εμβλήματος της.
 
Πάντως, ο ίδιος ο  Ανδρέας Ευστρατίου δήλωσε στο Sigmalive ότι θα διαβουλευθεί με δικηγόρο για το κατά πόσον θα πρέπει ή όχι να καταβάλει τα χρήματα, ενώ υποστήριξε πως όσα λέγονται για έγκαιρη προειδοποίηση του από την Guinness World Records, αποτελούν ισχυρισμούς των πολιτικών του αντιπάλων, με στόχο να τον πλήξουν .
 
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποίησε το έμβλημα της Εταιρείας Guinness World Records Ltd, επειδή ο ίδιος είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Ως ιδιοκτήτης οίκου νυφικών, το 2007 είχε κατασκευάσει τη μακρύτερη ουρά νυφικού φορέματος στον κόσμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"