Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 29, 2012

Τα ζώδια 29/5 !

Εικόνα

Σαν σήμερα. . .30 Μαΐου

Εικόνα

Μήνυμα Ρομπάι στην Άγκυρα να σεβαστεί την κυπριακή Προεδρία

Εικόνα
Πρόεδρος Χριστόφιας: «Τα όποια τυχόν προβλήματα δημιουργήσει η Άγκυρα, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν συλλογικά από την ΕΕ».- Σαφές μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε από τη Λευκωσία, με δηλώσεις του στο Προεδρικό μέγαρο,  ο Πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Απευθυνόμενος στην Τουρκία, κάλεσε όλους να σεβαστούν την κυπριακή προεδρία της Ένωσης, καθώς όπως είπε, η προεδρία αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό της Ευρωπαϊκής Ενωσης. 

Ρομπάι στη Βουλή: «Ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις»

Εικόνα
«Το φυσικό αέριο μοχλός προς την κατεύθυνση επίτευξης λύσης του Κυπριακού».- To ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει στις προσπάθειες για λύση και επανένωση ο εντοπισμός υδρογονανθράκων στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, τόνισε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, προσφωνώντας το απόγευμα σε ειδική συνεδρίαση την Ολομέλεια της Βουλής.

Σιαρλής: Στις επόμενες ημέρες το νέο πακέτο μέτρων

Εικόνα
Ο ΔΗΣΥ θα τα στηρίξει αν τα στηρίξει πρώτα το ΑΚΕΛ, δηλώνει ο Αναστασιάδης.- Τη δέσμευσή του ότι εντός των επόμενων λίγων ημερών θα είναι έτοιμο να κατατεθεί το νέο πακέτο μέτρων για την οικονομία, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος  Σιαρλή, μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη.

Κρίσιμες ώρες για τις Κυπριακές Αερογραμμές – ορατός ο κίνδυνος

Εικόνα
Η ΣΥΝΥΚΑ δεν διαφωνεί με το Σχέδιο του ΔΣ, ενώ η ΠΑΣΥΠΙ ζητεί παραίτηση ό λων.-  Αναμένεται μεσολαβητική πρόταση της Υπ. Εργασίας.- Στη Βουλή για 45 εκατομμύρια.-

Επιμένει ο Βγενόπουλος: Να έρθει στην Κύπρο η Blackrock

Εικόνα
Διερωτάται ποιοί και γιατί δεν θέλουν την έρευνά της.- Επανέρχεται στο θέμα της κρίσης του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο, ο τέως μη εκτελεστικός πρόεδρος της Μαρφίν Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του εμμένει στην έλευση στην Κύπρο του ανεξάρτητου διεθνούς οίκου Blackrock για να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση του τραπεζικού συστήματος.