Τα ζώδια 29/5 !




ΚΡΙΟΣ
aries
Ενεργοποιείστε στο πως θα κερδίσετε χρήματα, αλλά πρακτικά θέματα σας μπλοκάρουν και σας δημιουργούν προβλήματα που χρειάζεται λογική για να τα λύσετε. Η διατροφή σας είναι σημαντικός παράγοντας για σας, γι' αυτό βελτιώστε την.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Τα καταφέρνετε μια χαρά και τακτοποιείτε όλες σας τις υποθέσεις πολύ γρήγορα και άνετα. Το θέμα ενός παιδιού που σας απασχολεί θα λυθεί με τον καλύτερο και δυναμικό τρόπο για σας. Ρισκάρετε σε κάποια θέματα και θα έχετε επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Υπάρχουν δυσκολίες που σας κάνουν να νοιώθετε ότι χάθηκε όλο αυτό που είχατε στήσει. Μην απογοητεύεστε και μην χάνετε με την πρώτη φορά τον στόχο σας. Χρειάζεται να θυμηθείτε την δύναμή σας και το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να εξελιχτούν τα πράγματα υπέρ σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και αυτό σας δίνει δύναμη, γιατί δεν μοιράζετε από εδώ και από εκεί τις ιδέες σας. Μια μυστική συμφωνία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσει αισιοδοξία αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.


ΛΕΩΝ
leo
Κάνετε προσπάθειες να κερδίσετε χρήματα και να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια τάξη. Είσαστε πάντως αποφασισμένοι να βάλετε ένα φρένο σε διάφορες κακές συνήθειες που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Η δύναμή σας επανέρχεται με μεγάλη φόρα και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ένταση ή υπερπροσπάθεια για ένα θέμα που μπορεί να το έχετε στο τσεπάκι σας έτσι και αλλιώς. Υπάρχει μεγάλη πίεση στον επαγγελματικό σας τομέα, γιατί θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε πολλά θέματα που σας κουράζουν.


ΖΥΓΟΣ
libra
Ένα άτομο από το εξωτερικό σας απασχολεί και κυρίως από μια σχέση που υπήρχε στο παρελθόν στη ζωή σας. Η φιλική διάθεση ενός ατόμου θα μετατραπεί σε ερωτική, αλλά δεν θα έχετε ξεκάθαρο μήνυμα και αυτό θα μπερδέψει περισσότερο τον συναισθηματικό σας κόσμο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Μια καλή επαγγελματική κίνηση που θα κάνετε, θα σας αποδώσει καρπούς, αν δεν επηρεαστείτε από έναν συνεργάτη σας. Βγάζετε όλο σας το πάθος γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν ιδιαίτερο Δίδυμο που μπορεί να τον γνωρίζετε από παλιά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Νοιώθετε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά σας και αυτό σας δεσμεύει στις κινήσεις σας. Μην αφήνετε τρίτους να σας κουμαντάρουν και προπάντων να αλλάζουν τους στόχους σας, επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας. Δυσκολία στην επαφή σας με έναν Παρθένο ή Ιχθύ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Βάζετε τα όρια σας και αυτό σας βοηθάει να τακτοποιήσετε όλα σας τα οικονομικά θέματα με τρίτους ή τα χρέη σας. Ένας Καρκίνος σας βοηθάει να ανταποκριθείτε συναισθηματικά. Μια κατάσταση που τελειώνει θα σας φέρει ανακούφιση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Η ένταση από μια σχέση θα σας φέρει στην επιφάνεια ένα πρακτικό θέμα για επίλυση. Ένας Παρθένος θα σας δημιουργήσει ένταση σε μια συνεργασία. Η επιστροφή ενός Διδύμου θα σας αναστατώσει, γιατί θα σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί του.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές και πρακτικοί. Αυτό σίγουρα θα σας ζορίσει και θα το νιώσετε από ένα πρόσωπο που μεν δεν είναι απαραίτητο στη ζωή σας, αλλά από την άλλη σας μαθαίνει πράγματα τα οποία είναι αναγκαία για την επιβίωση σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"