Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 6, 2014

Σάλος με την αποκάλυψη συνομιλιών του Σαρκοζί

Εικόνα
Ο Πατρίκ Μπουισόν, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Νικολά Σαρκοζί, ηχογραφούσε εν αγνοία του πρώην προέδρου τις συνομιλίες που είχαν, όπως αποκάλυψε ο γαλλικός Τύπος. Η αποκάλυψη του σκανδάλου και η δημοσίευση αποσπασμάτων από τις συνομιλίες αυτές έχουν προκαλέσει σάλο στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας.

Και ο Γιανουκόβιτς στους «18» η περιουσία των οποίων «παγώνει»

Εικόνα
Ο ανατραπείς πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, περιλαμβάνεται ανάμεσα στους 18 που θεωρούνται ύποπτοι για τη διασπάθιση χρήματος του ουκρανικού κράτους και για τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε την Πέμπτη τη δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Προχωρά μόνη η Βουλή

Εικόνα
Αποφασισμένα να προχωρήσουν με τη νομοθετική ρύθμιση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εμφανίζονται όλα τα κόμματα.

Είσοδος 26χρονου από τη Λάρνακα στα κατεχόμενα

Εικόνα
Νεαρός 26 χρόνων από τη Λάρνακα, εισήλθε χθες στη νεκρή ζώνη από περιοχή που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου.

Επιχείρηση για την πάταξη του τυχερού παιγνίου

Εικόνα
Στοχευμένη επιχείρηση με στόχο την πάταξη του τυχερού παιγνίου διενήργησε η Αστυνομία  Πάφου.

Ο Φάνος τους βρήκε τον «νεκρό» Αλβανό

Εικόνα
Η αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2012 μιλούσε με τον Αλβανό Emilio Papa και τον Αύγουστο του 2013 δήλωνε στο Κακουργιοδικείο ότι δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει γιατί ήταν νεκρός. Τον Σεπτέμβριο του 2013 η Interpol Αλβανίας ενημέρωσε πως εντόπισε ζωντανό τον Αλβανό καταζητούμενο, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να έγινε κάτι για να συλληφθεί, μέχρι προχθές που παραδόθηκε μόνος του στην Αθήνα.

Στο Δουβλίνο από τις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης

Εικόνα
Ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ μεταβαίνει το απόγευμα στο Δουβλίνο όπου θα συμμετάσχει στην αυριανή σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ουκρανία

Εικόνα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση στην Ουκρανία.