Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 12, 2013

"Μην επιτεθείς στο Χαλέπι"

Εικόνα
Η γαλλική κυβέρνηση επικρίνει την -ουσιαστικά προαναγγελθείσα- επίθεση του συριακού καθεστωτικού στρατού στις θέσεις των ανταρτών στο Χαλέπι, υποστηρίζοντας πως θα τορπιλίσει την ειρηνευτική διάσκεψη στη Γενεύη. Το Παρίσι ανέφερε πως οι αντικαθεστωτικοί πρέπει να εξοπλιστούν.

Επανεξέταση απαλλαγών προανήγγειλε ο Φωτίου

Εικόνα
Συλλογική προσπάθεια καταβάλλεται όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, τόσο από το Υπουργείο του όσο και από τα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας - Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τη Βουλή, τον Οργανισμό Νεολαίας και Σύνδεσμο Γονέων προκειμένου να ληφθούν άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα προς περιορισμό του φαινομένου της φυγοστρατίας.

Προς κατάργηση το 500ευρω

Εικόνα
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έπιασαν ποτέ στα χέρια τους το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Η σύνδεσή του όμως με εγκληματικές δραστηριότητες ενισχύει τις φήμες περί απόσυρσής του.

Σύλληψη 43χρονου για υπεξαίρεση χρημάτων

Εικόνα
Σαραντατριάχρονος από  την Αραδίππου, συνεργάτης  ασφαλιστικού γραφείου στη Λάρνακα συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων.

"Βράζει" η Ελλάδα λόγω ΕΡΤ

Εικόνα
Συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι περισσότεροι από τους οποίους έμειναν όλο το βράδυ στο κτήριο, ενώ ήδη στην Αγία Παρασκευή καταφθάνει πολύς κόσμος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για νέα συγκέντρωση.

Στάση εργασίας από τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ

Εικόνα
Σε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 11:15 κατήλθαν τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζομένους στην ΕΡΤ. Η ΠΑΣΥΔΥ καταδίκασε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία όπως σημειώνει επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στο δικαίωμα πληροφόρησης εκατομμυρίων ακροατών και τηλεθεατών στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολιτικό θερμόμετρο

Εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΕΤΑΙΟΣ   Μια νύχτα που ενδεχομένως θα αλλάξει ανεπιστρεπτί το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό στην Τουρκία εξελίχθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από αναπάντεχη και μαζική επέμβαση ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Τακσίμ. Σκληρή νύχτα έζησε και η Αγκυρα όπου και εκεί σημειώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών.