Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 5, 2013

Στη βουλή για την κατοχύρωση το χαλούμι

Εικόνα
Ο φάκελος για κατοχύρωση του χαλουμιού προχωρεί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας Γιαννάκης Γαβριήλ, λέγοντας ωστόσο ότι η διαδικασία κινείται με αργούς ρυθμούς.

Ικανοποίηση απο τις επαφές στη Μόσχα

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου διατυπώνοντας πλήρη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των επαφών της υψηλού επιπέδου διακομματικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Μόσχα, τόσο επειδή επαναβεβαιώθηκαν οι θέσεις αρχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Κυπριακό, όσο και για την επιβεβαίωση του ρωσικού ενδιαφέροντος σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά ζητήματα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και την κυπριακή ΑΟΖ, θα ενημερώσει την ερχόμενη εβδομάδα λεπτομερώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για τις ρωσικές θέσεις.

ΠτΔ: "Σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα για την οικονομία"

Εικόνα
Γίνεται συστηματική δουλειά για την οικονομία τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Υπό σύλληψη Ντίνος & υιός

Εικόνα
Υπό σύλληψη θα τεθούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο υιός του, Μιχάλης. Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι το ένταλμα που εκδόθηκε στην Αθήνα έφθασε στη Λευκωσία και ο γενικός εισαγγελέας εμφανίζεται αποφασισμένος να ζητήσει την εκτέλεσή του.

Τέσσερις οι έρευνες για την οικονομία

Εικόνα
Τέσσερις ποινικές έρευνες για την οικονομία θα διεξαγάγει η αστυνομία μετά τη χτεσινή σύσκεψη στη Νομική υπηρεσία υπό τον γενικό εισαγγελέα.

Διαδηλώνουν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι

Εικόνα
Εν μέσω των συνεχιζόμενων πανηγυρισμών εκατομμυρίων Αιγυπτίων για την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι καλούν τους υποστηρικτές τους σε ειρηνικές διαδηλώσεις την Παρασκευή ανά τη χώρα ενάντια στο στρατιωτικό πραξικόπημα και τη σύλληψη της ηγεσίας τους.

ΥΠΟΙΚ: Συμφωνούμε με τις υποδείξεις Ντράγκι

Εικόνα
Η Κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζα, συμφωνούν με τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως προέκυψαν από την χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυπριακής αντιπροσωπείας με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στην Φρανκφρούρτη. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας ότι είναι και θέση της Κυβέρνησης η προϋπόθεση που τέθηκε από την ΕΚΤ για έξοδο της Τράπεζας Κύπρου από το καθεστώς εξυγίανσης. Εφόσον υλοποιηθεί αυτή η προϋπόθεση τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, τότε όλα τα ζητήματα μπορούν να εξεταστούν.