Ικανοποίηση απο τις επαφές στη Μόσχα


Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου διατυπώνοντας πλήρη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των επαφών της υψηλού επιπέδου διακομματικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Μόσχα, τόσο επειδή επαναβεβαιώθηκαν οι θέσεις αρχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Κυπριακό, όσο και για την επιβεβαίωση του ρωσικού ενδιαφέροντος σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά ζητήματα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και την κυπριακή ΑΟΖ, θα ενημερώσει την ερχόμενη εβδομάδα λεπτομερώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για τις ρωσικές θέσεις.


Η διακομματική Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή της στη Μόσχα και επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο.

Στην, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής. αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Λευτέρης Χριστοφόρου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ. Νίκος Κατσουρίδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ. Νεόφυτος Κωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ. Γιώργος Βαρνάβα, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ. Δημήτρης Συλλούρης και ο ΓΓ των Οικολόγων. Γιώργος Περδίκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"