Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 11, 2014

Ανασχηματισμός στο... ΔΗΚΟ

Εικόνα
Τελικά ο ανασχηματισμός δεν θα αγγίξει την Κυβέρνηση αλλά το... ΔΗΚΟ, από το οποίο αποχώρησαν χθες οι τρεις υπουργοί. 

Διοικητής, ευρείας αποδοχής

Εικόνα
Πρόσωπο το οποίο θα τυγχάνει ευρείας αποδοχής αναζήτησε εδώ και αρκετό καιρό το Προεδρικό για να διαδεχθεί τον Πανίκο Δημητριάδη στη θέση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, εάν και εφόσον καρποφορούσε το σενάριο της οικειοθελούς παραίτησης του τελευταίου. 

Σύλληψη νεαρού στη Λευκωσία

Εικόνα
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία νεαρός, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικώς με επεισόδια που είχαν γίνει στο στάδιο ΓΣΠ τον περασμένο μήνα. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και ναρκωτικά.

Προόδευσε μεν η Ελλάδα, αλλά να συνεχιστεί η προσπάθεια

Εικόνα
"Η Ελλάδα έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο ως σήμερα, αλλά η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί σε πολλούς τομείς για να μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί συμφωνία με την τρόικα εντός της εβδομάδας" δήλωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών της ζώνης του ευρώ Γερούν Ντέϊζεμπλουμ λίγο μετά το τέλος της συνόδου στις Βρυξέλλες.

Η Παγκόσμια Τράπεζα έτοιμη να προσφέρει 3 δισ. δολάρια

Εικόνα
Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ουκρανία φέτος "έως και 3 δισεκατομμύρια δολάρια".

Παρολίγο νέα αεροπορική τραγωδία

Εικόνα
Σε αναγκαστική προσγείωση υποχρέωσαν ένα επιβατικό Boeing της εταιρείας Cathay Pacific ένα σμήνος πουλιών.

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν - Αναστασιάδη

Εικόνα
Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που βρίσκεται στη Χιλή, συμμετέχοντας στις τελετές με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της Προέδρου της χώρας, επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία, το Κυπριακό κι άλλα θέματα.

Τέταρτη ημέρα αγωνίας για τους 239 αγνοούμενους

Εικόνα
Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.