Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 10, 2014

Κατάσχεση κροτίδων στην Επαρχία Πάφου

Εικόνα
Πέραν των 100 κροτίδων κατάσχεσε η Αστυνομία στην Επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε εγκαταλειμμένη οικία στην Πάφο ένα νάιλον σακούλι, που περιείχε 114 κροτίδες.

Τρύπα εκατομμυρίων στα δάνεια του Φορέα

Εικόνα
Ύψους 72 εκατ. ευρών υπολογίζει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ότι είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια σε σύνολο 180 εκατ. ευρώ που παραχώρησε μέσω του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών ως δάνεια προς εκτοπισθέντες ιδιοκτήτες κατεχόμενων περιουσιών. Ήδη 360 υποθέσεις που αφορούν 25 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε διαδικασία διαιτησίας, με το κράτος να εμφανίζεται ως εγγυητής του ΚΦ.

Εντολή Νετανιάχου για διακοπή συνεργασίας

Εικόνα
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έδωσε εντολή όλα τα υπουργεία να διακόψουν κάθε συνεργασία με τα παλαιστινιακά υπουργεία, καθώς οι δύο πλευρές αυξάνουν τις κινήσεις "αντίποινων", την ίδια στιγμή που οι διαπραγματεύσεις από την πλευρά των ΗΠΑ αρχίζουν και παραπαίουν, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Συντριβή ελικοπτέρου στην ταράτσα νοσοκομείου

Εικόνα
Ένα νοσοκομειακό ελικόπτερο με τρεις επιβαίνοντες συνετρίβη στην ταράτσα νοσοκομείου στο Νέο Μεξικό, στις ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι συνθήκες της πρόσκρουσης, παρά μόνο ότι το ελικόπτερο συνετρίβη κατά την απογείωσή του από την ταράτσα. Οι τρεις επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους. 

«Ψέμα η δήθεν διαγραφή δανείου της ΔΕΛΤΑ»

Εικόνα
Νέα επίθεση κατά της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του Προέδρου της Επιτροπής για διαγραφές δανείων.

Η οικονομία σε ύφεση και το 2015

Εικόνα
 Σε ύφεση θα παραμείνει η κυπριακή οικονομία και το 2015, υποστηρίζει στην τριμηνιαία της οικονομική επισκόπηση η Ελληνική Τράπεζα. Ειδικότερα, στην επισκόπησή της, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η Υπηρεσία Οικονομικών Μελετών της Ελληνικής εκτιμά πως η κυπριακή οικονομία θα συρρικνωθεί με ρυθμό 5,4% το 2014 έναντι 4,8% της πρόβλεψης των δανειστών μας και με ρυθμό 1,0% το 2015 έναντι της εκτίμησης της Τρόικα για ανάπτυξη 0,9%.

Σοκαριστικό SMS προς βουλευτή της ΧΑ

Εικόνα
Νέα στοιχεία από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά αρχεία των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της δικογραφίας.

Αυτοκίνητο - βόμβα εξερράγη στο κέντρο της Αθήνας

Εικόνα
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 05:55 στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, στην Αθήνα, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά.