Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 9, 2013

Τριήμερη εργασία και μειωμένος μισθός

Εικόνα
Λευκωσία:  Αναστάτωση και αβεβαιότητα επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, καθώς η πλειονότητα των κυπριακών επιχειρήσεων έχει πληγεί καίρια μετά την απόφαση του Γιούρογκρουπ και δεν είναι μικρός ο αριθμός αυτών που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.

Άδεια τα ταμεία των Κυπριακών Αερογραμμών

Εικόνα
Λευκωσία:  Πέραν των δυο ωρών κράτησε χθες το απόγευμα η συνεδρίαση της τριμελούς διυπουργικής Επιτροπής για τις Κυπριακές Αερογραμμές, στην παρουσία και μελών της Διοίκησης της εταιρείας.

Στο ψυγείο δισεκατομμύρια ευρώ

Εικόνα
Λευκωσία:  Ανατροπή σκηνικού καταγράφηκε κατά τη χθεσινή πολύωρη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών αφού, όπως επίσημα αναφέρθηκε, το 22,5% (περίπου €1,8 δισ.) των ανασφάλιστων καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου θα παραμείνει δεσμευμένο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ενισχύθηκε η φρουρά Αναστασιάδη

Εικόνα
Λευκωσία:  Με εφτά αστυνομικούς ενισχύθηκε χθες η φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά τα τελευταία γεγονότα στην οικονομία που προκάλεσαν αντιδράσεις στο κοινό.

Προς το χειρότερο τα δεδομένα της οικονομίας, λέει ο Ν. Παπαδόπουλος

Εικόνα
Λευκωσία:  Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι μετά την πολύωρη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών ότι «έχουμε να χειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού τα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας έχουν δυστυχώς διαμορφωθεί προς το χειρότερο». 

Έως 22 Απριλίου κλειστά τα καταστήματα της τράπεζας Κύπρου στη Ρουμανία

Εικόνα
Βουκουρέστι:  Η Τράπεζα Κύπρου πρόκειται να συνεχίσει την αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων της στη Ρουμανία για άλλες δύο εβδομάδες, καθώς αναζητεί αγοραστή γι' αυτά, βάσει της διαδικασίας αναδιάρθρωσής της η οποία της επιβλήθηκε βάσει της δανειακής συμφωνίας που συνήψε η κυβέρνηση της Κύπρου με τους διεθνείς πιστωτές.

Η ΠΑΣΥΠΙ ζητά άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Air France

Εικόνα
Λευκωσία:  Άμεση εφαρμογή και χωρίς παρεκκλίσεις του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκπόνησε η Air France Consulting, ζητά η ΠΑΣΥΠΙ.