Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 13, 2014

Τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε

Εικόνα
Ένας 22χρονος Ρουμάνος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψε τη σκηνή.

Συνάντηση Ντάουνερ - Αναστασιάδη το απόγευμα

Εικόνα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει στις 18:30 το απόγευμα ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Mεικτό ΓεΣΥ και αλλαγές σε ΘΟΚ, ΚΟΑ και ΚΟΤ

Εικόνα
Με μεικτό σύστημα θέλει να προχωρήσει για το ΓεΣΥ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θεωρώντας ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα μαύρη τρύπα. 

Ληστείες σε περίπτερο και σε φούρνο

Εικόνα
Δύο ληστείες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη Λεμεσό και στη Λευκωσία. Ψκαι υπό την απειλή του όπλου ανάγκασαν τον υπάλληλο του περιπτέρου να τους δώσει τα χρήματα του ταμείου τα οποία ανέρχονταν σε 304 ευρώ.

Αναμένονται αποφάσεις για τις κεντρικές φυλακές

Εικόνα
Τα πρόσφατα περιστατικά στις Κεντρικές Φυλακές διερευνώνται και επίκεινται αποφάσεις, περιλαμβανομένου και του καταλογισμού ευθυνών, εφαρμόζοντας της διατάξεις του Νόμου, δήλωσε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.  “Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά οι αποφάσεις θα δείχνουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης”, σημείωσε ο κ. Νικολάου, αναφέροντας ότι η κατάσταση στις Κεντρικές Φυλακές προκαλεί την ανησυχία όλων και πρώτα απ’ όλα της κυβέρνησης.

Παράνομες δοσοληψίες με τα κατεχόμενα

Εικόνα
Σπείρα που κάνει παράνομα δοσοληψίες με τα κατεχόμενα και διοχετεύει αφορολόγητα τσιγάρα στις ελεύθερες περιοχές, πιστεύει ότι εξάρθρωσε η Αστυνομία στη Λάρνακα ύστερα από τη σύλληψη τριών ατόμων, δύο από τη Λάρνακα και ενός από τη Λευκωσία.

Συνάντηση με αναφορές στο Κυπριακό

Εικόνα
Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν χθες στη διάρκεια συνάντησής τους στο Παρίσι, οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Τουρκίας, Τζον Κέρι και Αχμέτ Νταβούτογλου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην κατοικία του αμερικανού πρέσβη στη Γαλλία και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις  των δύο Υπουργών μετά την ολοκλήρωσή της, κάλυψε επίσης τις διμερείς σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και το μεσανατολικό.

Μετέφεραν μισό τόνο κοκαϊνης με αεροσκάφος

Εικόνα
Οι αρχές της Γουατεμάλας ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν μισό τόνο κοκαΐνη σε ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Βενεζουέλα, καταφέρνοντας άλλη μια κατάσχεση μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.