Παράνομες δοσοληψίες με τα κατεχόμενα


Σπείρα που κάνει παράνομα δοσοληψίες με τα κατεχόμενα και διοχετεύει αφορολόγητα τσιγάρα στις ελεύθερες περιοχές, πιστεύει ότι εξάρθρωσε η Αστυνομία στη Λάρνακα ύστερα από τη σύλληψη τριών ατόμων, δύο από τη Λάρνακα και ενός από τη Λευκωσία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 12.00 χθες το μεσημέρι ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών για ύπαρξη μελών σπείρας που εμπορεύεται διάφορα είδη από τα κατεχόμενα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση του ΟΠΕ η οποία ανέκοψε αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη από τη Λάρνακα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της όπου εντοπίστηκαν 20 κούτες τσιγάρων, 6 κούτες καπνού και το χρηματικό ποσό 47, 810 ευρώ. Η γυναίκα συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον τριών ατόμων, δύο από τη Λάρνακα και ενός από τη Λευκωσία. Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας  πραγματοποιήθηκε έρευνα στα υποστατικά και στα οχήματα τους, όπου στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν 89 κούτες τσιγάρων, 21 κούτες βιομηχανοποιημένου καπνού, μία κούτα πουράκια, 115 κουτιά διεγερτικών χαπιών και 12 κιλά σαλιγκάρια τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από μη ελεγχόμενες από την Αστυνομία περιοχές της Δημοκρατίας.  

Στο σπίτι του δεύτερου ατόμου από τη Λάρνακα εντοπίστηκαν 80 κούτες τσιγάρων, 49 κουτιά διεγερτικών χαπιών και στο σπίτι του ατόμου από τη Λευκωσία εντοπίστηκαν 3 κούτες τσιγάρων, 13 κουτιά βιομηχανοποιημένου καπνού και  121 κουτιά διεγερτικών χαπιών. Και τα τρία άτομα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για αυτόφωρο αδίκημα.

Η αξία των ανευρεθέντων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"