Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 18, 2013

*Ζώδια 18/6

ΚΡΙΟΣ Είστε πιο εύκολοι στο να διαπραγματεύεστε πράγματα και έχετε βαθιά αισιοδοξία για θέματα τα οποία μπορείτε εσείς να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματία. Ίσως να νιώσετε ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά μέσα σας υπάρχει μια ελπίδα, χωρίς συγκεκριμένη αιτιολογία. Συγκρατήστε αυτό γιατί θα είναι η ευκαιρία που θα σας βγάλει από τα προβλήματα και τις δυσκολίες του μέλλοντος.

Σαν σήμερα. . . 18 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1815:   Η Μάχη του Βατερλό . Οι ενωμένες δυνάμεις Βρετανών και Πρώσων, υπό τους στρατηγούς Ουέλινγκτον και Μπλίχερ αντίστοιχα, συντρίβουν τις γαλλικές δυνάμεις, των οποίων ηγείται ο αυτοκράτορας Ναπολέων Βοναπάρτης. 1821:  Η τσαρική κυβέρνηση διαμαρτύρεται στην Πύλη για τις θηριωδίες των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων.

Ύστατη απόπειρα διάσωσης για Κυπριακές Αερογραμμές

Εικόνα
Λευκωσία:  Οι πλεονασμοί υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών, που αποτελούν πρόνοια του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας και συζητούνται για 14 μήνες και επί τριών διαφορετικών διοικήσεων, από χθες είναι γεγονός. Σχετικές επιστολές έλαβαν χθες το απόγευμα 203 υπάλληλοι, ενώ άλλοι 219 θα έχουν ανάλογη μοίρα στη διάρκεια του προσεχούς διμήνου.

Σούπερ–λίμο για Μάριο Καρογιάν

Εικόνα
Λευκωσία: Κατάχρηση του προνομίου της παραχώρησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου και δη λιμουζίνας σε κρατικούς αξιωματούχους, επιβεβαιώνουν τα νέα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών. Μεταξύ αυτών διαπιστώνεται ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής,

Θετική αποτίμηση των μέτρων για ξέπλυμα

Εικόνα
Λευκωσία: Οι κυπριακές Αρχές λαμβάνουν σειρά νομοθετικών και άλλων μέτρων ελαχιστοποίησης του κινδύνου ξεπλύματος παράνομου χρήματος και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Αυτό, υποδεικνύει, μεταξύ άλλων στην αξιολόγησή της η Deloitte Ιταλίας, για το θέμα του ξεπλύματος χρήματος στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας ότι στον τραπεζικό τομέα υιοθετούνται μέτρα ταυτοποίησης του πελάτη,

Μισός μισθός η βάση της αποζημίωσης

Εικόνα
Λευκωσία: Το νερό στ’ αυλάκι για απολύσεις υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου και της πρώην Λαϊκής μπαίνει σήμερα. Εκτός απροόπτου το διοικητικό συμβούλιο της Τρ. Κύπρου θα υιοθετήσει σχέδιο πρόωρων υπηρετήσεων και θα ανακοινωθεί στους υπαλλήλους.

Ιδιωτικοί φρουροί και για τα φακελάκια

Εικόνα
Λευκωσία: Η οικονομική κρίση και ο κίνδυνος νέου κουρέματος, ανάγκασαν τους Κύπριους να βρουν άλλες… κρύπτες για τα χρήματά τους, ενώ πολλοί στράφηκαν στην τεχνολογία για να προστατεύσουν την περιουσία τους. Σύμφωνα με ιδιωτικά γραφεία παροχής ασφάλειας, η αύξηση του εγκλήματος αύξησε τη ζήτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας.