*Ζώδια 18/6


Είστε πιο εύκολοι στο να διαπραγματεύεστε πράγματα και έχετε βαθιά αισιοδοξία για θέματα τα οποία μπορείτε εσείς να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματία. Ίσως να νιώσετε ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά μέσα σας υπάρχει μια ελπίδα, χωρίς συγκεκριμένη αιτιολογία. Συγκρατήστε αυτό γιατί θα είναι η ευκαιρία που θα σας βγάλει από τα προβλήματα και τις δυσκολίες του μέλλοντος.


Δοκιμάζετε τις ισορροπίες σας και προσπαθώντας να γεφυρώσετε αποστάσεις μεταξύ ενός ρεαλιστικού κομματιού και του σχεδιασμού που κάνετε τώρα ίσως διαπιστώσετε ότι σε πολλά υποχωρείτε για να είστε τελικά μέσα στα πράγματα. Προσέξετε να μην χάσετε τον εαυτό σας γιατί αυτό δεν θα είναι και το καλύτερο για σας. Η εξειδίκευση πάντως σε ένα συγκεκριμένο τομέα θα σας δώσει την ελευθερία που θα μπορέσετε να κινηθείτε και από μόνοι σας. Είναι σημαντικό να έχετε καλή σχέση με έναν Ζυγό γιατί θέλετε δεν θέλετε σας εξελίσσει πάρα πολύ.

Είστε πολύ μπροστά γιατί όταν παίρνετε απόφαση να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα, τότε γίνονται θαύματα και αντιλαμβάνεστε τι θα πει σωστή συνεργασία αλλά και συντροφικότητα. Νιώθετε πάντως δυνατοί, αφού κατορθώνετε να αγγίζετε ευαίσθητες χορδές ενός ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεται για σας πάρα πολύ. Η ερωτική σας συμπεριφορά σίγουρα θα επηρεάσει πολύ περισσότερο ένα Ζυγό ο οποίος θα είναι ανοικτός να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να επενδύσει στην σχέση σας.

Δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μένετε άπραγοι αλλά κάνετε κινήσεις που δεν θέλετε να τις μάθουν οι άλλοι. Κυρίως έχετε ανάγκη από συνεργασίες και σωστή διαχείριση μιας κατάστασης. Σίγουρα θα έχετε ένα σκαμπανέβασμα γιατί νιώθετε ότι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες που μερικές φορές δυσκολεύεστε. Τώρα που έχετε ευκαιρία, χαμηλώστε τους τόνους κυρίως μέσα στο σπίτι σας και καλό είναι να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την αρμονία και την ομορφιά του χώρου.

Νιώθετε ότι μπορείτε να διαπραγματευτείτε γιατί έχετε την τάση να είστε πιο επικοινωνιακοί και εύκολοι στα ανοίγματα μέσω τρίτων. Είναι καλή ημέρα για να υπογράψετε, αν χρειάζεται, ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια δουλειά γιατί θα γίνει πιο εύκολα. Επίσης αν περιμένετε κάποια αποτελέσματα από γραπτές δουλειές σας ή διαγωνίσματα σήμερα θα έχετε μια επιτυχία. Η επαφή με έναν Κριό που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Σήμερα χρειάζεται να κρατήσετε διπλωματική στάση γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ξαναβρείτε τις χαμένες ισορροπίες με ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό έχουν χαθεί. Η πρωτοπορία σε ένα θέμα οικονομικό μπορεί να σας φέρει μπροστά και τελικά να καταφέρετε να κερδίσετε κάτι που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Πάντως, αν θέλετε την επιστροφή ενός προσώπου, να είστε διπλωμάτες. Αγορές για καλλωπισμό ή ακόμα και πράγματα για την αναβάθμιση του χώρου σας θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Η αλήθεια από έναν Κριό ίσως να φαίνεται ωμή αλλά πολύ ωφέλιμη.
  

Σήμερα είναι η ημέρα σας για αυτό φροντίστε να κάνετε αυτά που θέλετε γιατί θα είστε πιο επικεντρωμένοι σε πράγματα και καταστάσεις που είναι κοντά στα θέλω σας και στον ψυχισμό σας. Σίγουρα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική επιτυχία και κυρίως σε θέμα επαγγελματικά. Πάντως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις γιατί με τον τρόπο σας θα δείξετε ότι κατέχετε το θέμα που διαπραγματεύεστε πολύ καλά. Οικονομικές ευκαιρίες πιθανόν να σας δώσουν νέες ευκαιρίες επέκτασης.

Παραμένετε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί προσπαθείτε να μην σπαταλιέστε από εδώ και από εκεί και κυρίως να κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις. Τελικά θα καταφέρετε να δυναμώσετε τον ρόλο σας μέσα σε μια συνεργασία, αρκεί να έχετε στόμα να μιλάτε και να εξηγείτε κάποια πράγματα που πιθανόν οι άλλοι να μην τα γνωρίζουν ή δεν έχουν την πλήρη εικόνα της υπόθεσης που σας απασχολεί. Η επαφή με το εξωτερικό ή ακόμα με ένα άτομο που βρίσκεται αυτή την στιγμή μακριά σας αλλά έχει όλη την καλή διάθεση να επικοινωνεί μαζί σας σάς ανεβάζει το ηθικό, κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Ιχθύς.

Πιθανόν σήμερα να πετύχετε μια συμφωνία η οποία θα σας δώσει πολύ χαρά ή θα σας ανταμείψει για την υπομονή πολλών εβδομάδων. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με την επέμβαση ενός προσώπου πολύ δικού σας σίγουρα θα πάρετε μια δουλειά ή θα μπείτε μέσα σε ένα γκρουπ συνεργατών αιφνιδιαστικά και αυτό θα σας δημιουργήσει την όρεξη να κάνετε κάτι τελείως καινούργιο και σημαντικό. Καλό όμως είναι να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις απόψεις σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώθετε πιο σίγουροι για την προσωπική σας αξιολόγηση.

Χρειάζεται κατά κάποιον τρόπο να είστε πιο συνεργάσιμοι και να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί μερικές φορές είστε πολύ σφοδροί και επιθετικοί στα λόγια σας ή στις κινήσεις σας και από αυτό χάνετε φίλους, συνεργασίες ή ακόμα και μια προσωπική σχέση. Η ευγένεια και το τακτ είναι απαραίτητα για να έρθουν οι ισορροπίες και πρέπει να μπείτε στα παπούτσια του άλλου για να καταλάβετε ποια ακριβώς είναι η αλήθεια. Η βοήθεια και οι νέες ιδέες από πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σας ίσως σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι και με αυτόν τον τρόπο θα επενδύσετε περισσότερο σε μια προσωπική σχέση με έναν Καρκίνο.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσετε ότι μια κίνηση που μπορεί να μην έγινε από εσάς αλλά από ένα δικό σας πρόσωπο πιθανόν να έχει πολύ καλή ανταπόκριση σε ένα κοινό οικονομικό ή πολιτιστικό θέμα. Αν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε για ένα επαγγελματικό σας βήμα ή ακόμα και για ρίσκο μην αφήνετε τις ημέρες να περνάνε γιατί τώρα έχετε εύνοια και γίνεται ένα μεγάλο άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε ακόμα και κάποια προβλήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα δείτε ότι θα σας καλύψει ένα κομμάτι που έχετε ανάγκη για επικοινωνία και προσωπική αποδοχή.

Ίσως για σήμερα τουλάχιστον να προσπαθήσετε να γίνετε οι διαμεσολαβητές μιας κατάστασης μέσω δύο ατόμων. Γενικά η διάθεσή σας να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί θα βοηθήσει στο μοίρασμα των ευθυνών που έχετε τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι βέβαια, αφού έχετε ευκαιρία δράσης, να μην κάθεστε και να δοκιμάζετε πρώτα εμπειρικά την κάθε κατάσταση προτού βγάλετε ένα πόρισμα. Η επαφή με τον Καρκίνο ή με την οικογένεια σας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κινήσεις που θα σας προστατεύουν σε συναισθηματικό επίπεδο.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"