Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 12, 2013

Γιούνκερ: Υπαρκτός ο κίνδυνος πολέμου στην ευρωζώνη

Εικόνα
O πρώην πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου πιστεύει ότι η κρίση στην ευρωζώνη, μπορεί να οδηγήσει σε ένα μελλοντικό πόλεμο στη γηραιά ήπειρο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, ο κ. Γιούνκερ μιλά για την παρούσα κατάσταση στην ευρωζώνη και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ενώ θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο επικίνδυνης κλιμάκωσης των συγκρούσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 6 μήνες χωρίς πρακτικά το υπουργικό Χριστόφιa

Εικόνα

Αποκαλύπτουμε τα τρια σενάρια για το μέλλον των Κυπριακών αερογραμμών

Εικόνα
Η επιστροφή του προέδρου της Δημοκρατίας από την Αθήνα θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές. Τις επόμενες μέρες κρίνετε το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών. Τα σενάρια που ζήτησε ο πρόεδρος είναι έτοιμα. Θα έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης  και θα παραδοθούν στο πρόεδρο της Δημοκρατίας μόλις καλέσει την διοίκηση στο προεδρικό. Τα σενάρια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega είναι τρία. Στην περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μας στήσει στον τοίχο για τα 31 εκατομμύρια του περασμένου Σεπτεμβρίου, να εφαρμοστεί το σχέδιο σωτηρίας της εταιρείας με μείωση του στόλου κατά τέσσερα αεροσκάφη. Δηλαδή από 10 που είναι σήμερα να μειωθούν στα έξι.

Μνημόνιο: Οι τρεις κόκκινες γραμμές και οι επτά υποχωρήσεις

Εικόνα
Θυσίες που μέχρι πριν μερικούς μήνες θεωρούνταν εκτός κάθε συζήτησης θα κληθεί να κάνει η κυπριακή διαπραγματευτική ομάδα μετά την τελευταία κάθοδο της τρόικας στο νησί η οποία έκανε τη στάση της ακόμα πιο αδιάλλακτη.

Σχέδιο ταπείνωσης και της Κύπρου ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι

Εικόνα
Στην Αθήνα έφτασε ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.  Νίκος Αναστασιάδης  ο οποίος θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Τον κ. Αναστασιάδη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο  Αντώνης Σαμαράς   ο οποίος το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών  Δ. Αβραμόπουλος .

Πέφτει το κάστρο "εταιρικός φόρος" - Πάμε σε οδυνηρό συμβιβασμό

Εικόνα
Στα σχοινιά στριμώχνει την Κύπρο η Τρόικα. Η Λευκωσία φαίνεται πως χάνει τον χαμηλότερο εταιρικό φόρο της Ευρώπης.