Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 22, 2012

Το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων

Εικόνα
Η κυβέρνηση θέλει να έχουν επικυρωθεί τα μέτρα μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Αθήνα:  Νέα συνάντηση θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Οι κυβερνητικοί εταίροι θα κληθούν να επικυρώσουν τα νέα μέτρα.

Αποτράπηκε επίθεση με μαχαίρι κατά του Φινλανδού πρωθυπουργού

Εικόνα
Ο Γίρκι Κάταϊνεν δεν τραυματίστηκε. Ελσίνκι:  Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Γίρκι Κάταϊνεν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τούρκου, αλλά οι φρουροί του πρωθυπουργού απέτρεψαν την επίθεση. Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της η «Helsingin Sanomat», ο Κάταϊνεν βρισκόταν σε περιοδεία στο Τούρκου με αφορμή τις δημοτικές εκλογές την Κυριακή, όταν ένας άνδρας κινήθηκε εναντίον του κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

«Η κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε μόνιμη κλιμακωτή μείωση των μισθών», προειδοποιεί η ΟΕΛΜΕΚ

Εικόνα
Λευκωσία:  Η ΟΕΛΜΕΚ με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε μόνιμη κλιμακωτή μείωση των μισθών, μέτρο που θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, όπως αναφέρει. 

Σαν σήμερα. . .23 Οκτωβρίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 23/10

Εικόνα

Τα Ζώδια 22/10

Εικόνα

Σαν σημερα . . .22 Οκτωβρίου

Εικόνα

Ξέσπασμα Χριστόφια με ριπές προς Αντιπολίτευση, Βουλή και ΜΜΕ

Εικόνα
Γίνεται πλύση εγκεφάλου στο λαό, λέγει, για να φορτωθεί την κρίση ο Χριστόφιας και η Κυβέρνηση, προσθέτοντας εκνευρισμένος, ότι «η τρόικα θα έλθει όταν συνεννοηθούμε».-

Επέστρεψαν στην Αθήνα οι πέντε Έλληνες του Estelle

Εικόνα
Το πλοίο ανεκόπη στα ανοικτά της Γάζας και οδηγήθηκε στο ισραηλινό λιμάνι ΄Ασντοτ.- Με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας επέστρεψαν χθες το απόγευμα  στην Αθήνα οι πέντε Έλληνες που επέβαιναν του πλοίου «Estelle», μεταξύ των οποίων και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τις Συντεχνίες σήμερα

Εικόνα
Ο Διοικητής ΚΤ ενημερώνει Αναστασιάδη και Λιλλήκα.- Συνάντηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο θα έχει σήμερα στις 16:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας για περαιτέρω συζήτηση των αντιπροτάσεων που θα καταθέσει η Κυπριακή Κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Μνημόσυνο των πεσόντων και θανόντων πολιτικών κρατουμένων 1955-59, στα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς

Εικόνα
«θυσιαστήριο ψυχών και σωμάτων για τον απελευθερωτικό μας αγώνα».- Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί το μνημόσυνο των πεσόντων και θανόντων πολιτικών κρατουμένων του απελευθερωτικού αγώνα 1955-59 στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς, ενώ ακολούθησε εκδήλωση στην αίθουσα "Ελλάδος" των κρατητηρίων.  

Σήμερα στην Πάφο το Συνέδριο του Enterprise Europe Network

Εικόνα
Αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.- Πέραν των 750 συμμετεχόντων απο σαράντα επτά χώρες μέλη του Δικτύου θα  παραστούν στο Ετήσιο Συνέδριο του « Enterprise Europe Network» που  διοργανώνει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με το Κυπριακό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Coral Beach and Resort στην Πάφο.

Σφοδρές μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Συρία

Εικόνα
Πριν το τέλος του έτους αναμένεται κτύπημα του ΝΑΤΟ.-          Ο συριακός Στρατός βομβάρδισε εκ νέου χθες το πρωί με αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. και ρουκέτες των 122 χλστ., τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία και η οποία αποτελεί κέντρο εισόδου όπλων από την Τουρκία. Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις αποδύθηκαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις και στην δρόμο που συνδέει την Δαμασκό με το Χαλέπι προκαλώντας μεγάλες απώλειες στους αντάρτες και τους μισθοφόρους της Αλ Κάϊντα.

Τα αδιάθετα ακίνητα το μεγάλο πρόβλημα στην Πάφo

Εικόνα
«Η υπερπροσφορά αποτρέπει νέες κατασκευαστικές επενδύσεις».-  Η απορρόφηση των αδιάθετων ακινήτων στην Πάφο θα χρειαστεί κάποια χρόνια δηλώνουν οι εργολάβοι στην Πάφο, αφού παρά τις αγορές από Κινέζους, η υπερπροσφορά ακινήτων εξακολουθεί να αποτρέπει νέες κατασκευαστικές επενδύσεις.