Συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τις Συντεχνίες σήμερα

Ο Διοικητής ΚΤ ενημερώνει Αναστασιάδη και Λιλλήκα.-

Συνάντηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο θα έχει σήμερα στις 16:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας για περαιτέρω συζήτηση των αντιπροτάσεων που θα καταθέσει η Κυπριακή Κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Χθες οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ είχαν δηλώσει ότι αναμένουν την επόμενη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο, για να τοποθετηθούν επί των συγκεκριμένων προτάσεων. Πάντως σε δηλώσεις εκπροσώπων και των δύο συντεχνιών τονίστηκε ότι θα τηρηθεί εποικοδομητική και θετική στάση από τις συντεχνίες με πρώτιστο στόχο την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της Κυβέρνησης.

Η συνάντηση του Προέδρου με τις συντεχνίες, όπως και η ολοκλήρωση σήμερα της ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκο Δημητριάδη για τα μέτρα που αφορούν τον χρηματοπιστωτικό τομέα, αναμένεται να φέρει την Κυβέρνηση ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων στο εσωτερικό, ενόψει διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.

Σε δηλώσεις του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι η ημερομηνία καθόδου της αντιπροσωπείας της Τρόικας στην Κύπρο δεν έχει ακόμη ορισθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα