Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 3, 2013

Εκλεισε πυρηνικός αντιδραστήρας στην Ιαπωνία

Εικόνα
Ο ένας από τους δυο εν ενεργεία πυρηνικούς αντιδραστήρες στο πυρηνικό εργοστάσιο Οχί της Ιαπωνίας έκλεισε την Τρίτη, ανακοίνωσε ο φορέας εκμετάλλευσης η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Kansai Electric Power (Kepco).

Αρνείται την χρήση χημικών ο Άσαντ

Εικόνα
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Figaro αρνήθηκε ότι οι δυνάμεις του βρίσκονταν πίσω από τις επιθέσεις με χημικά όπλα στη Δαμασκό τον περασμένο μήνα και προειδοποίησε πως οποιαδήποτε γαλλική στρατιωτική επέμβαση κατά της κυβέρνησής του θα έχει αρνητικές συνέπειες για το Παρίσι.

Ο Ντένις Ρόντμαν επιστρέφει στη Βόρεια Κορέα

Εικόνα
Ο Ντένις Ρόντμαν, πρώην αστέρας του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ NBA, αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγκγιάνγκ, την Τρίτη, για πενθήμερη επίσκεψη, τη δεύτερη που πραγματοποιεί στην απομονωμένη χώρα εντός του 2013.

Σε διαδηλώσεις καλούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι

Εικόνα
Οι οπαδοί του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι κάλεσαν το λαό να διαδηλώσει σε όλη τη χώρα σήμερα, καθώς κλείνουν ακριβώς δύο μήνες από την καθαίρεση του ισλαμιστή προέδρου από το στρατό.

Μακέιν: "Καταστροφική η απόρριψη της επέμβασης"

Εικόνα
Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν υποστήριξε τη Δευτέρα πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην πρόταση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για χρήση βίας κατά της Συρίας κατά τη σχετική ψηφοφορία στο Κογκρέσο θα ήταν καταστροφικό.

Συριακή "επέμβαση" στις ΗΠΑ

Εικόνα
Χάκερ που υποστηρίζουν το συριακό καθεστώς, εισέβαλαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των Αμερικανών πεζοναυτών, καλώντας τους στρατιώτες να αψηφήσουν τις εντολές του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Στη Γερουσία για τη Συρία Κέρι-Χάγκελ

Εικόνα
Επιχειρήματα υπέρ μιας επέμβασης στη Συρία θα παρουσιάσουν σε ακρόαση στην Αμερικανική Γερουσία ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι και ο Υπουργός Αμυνας, Τσακ Χάγκελ.