Συριακή "επέμβαση" στις ΗΠΑ


Χάκερ που υποστηρίζουν το συριακό καθεστώς, εισέβαλαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των Αμερικανών πεζοναυτών, καλώντας τους στρατιώτες να αψηφήσουν τις εντολές του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.


"Ο Ομπάμα είναι ένας προδότης που θέλει να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο για να σώσει τους αντάρτες της Αλ-Κάιντα", αναφέρεται στο μήνυμα των χάκερ. Το Σώμα των Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε την ηλεκτρονική εισβολή, αναφέροντας επίσης ότι η ιστοσελίδα Marines.com, επανήλθε στη φυσιολογική της μορφή.

Η ιστοσελίδα "λειτουργεί πλέον κανονικά, οι ομάδες μας παρακολουθούν ενεργά την κατάσταση και προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη νέα επίθεση", ανέφερε ο λοχαγός λρικ Φλάναγκαν.

Το Σώμα των Πεζοναυτών δεν μπορούσε αρχικά να επιβεβαιώσει ποιοι ήταν οι δράστες της επίθεσης, αλλά η οργάνωση Ηλεκτρονικός Στρατός της Συρίας είναι αυτή που τελικά ανέλαβε την ευθύνη.
Η ίδια ομάδα έχει ήδη εισβάλει ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες των New York Times, της Washington Post, καθώς επίσης και σε άλλους σημαντικούς δικτυακούς τόπους. Η επιχείρηση εναντίον του Σώματος των Πεζοναυτών έρχεται μετά την ανακοίνωση του Προέδρου Ομπάμα ότι σκοπεύει να ξεκινήσει μια στρατιωτική επίθεση κατά του συριακού καθεστώτος, ως "τιμωρία" για τη χρήση χημικών όπλων κατά του ίδιου του λαού του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"