Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 28, 2013

Σόιμπλε: Σχέδιο διάσωσης για την Κύπρο πριν το τέλος Μαρτίου

Εικόνα
Την ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία σε ένα σχέδιο διάσωσης για την Κύπρο, πριν το (Καθολικό) Πάσχα, που είναι στο τέλος Μαρτίου, εξέφρασε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη

Εικόνα
Σήμερα το απόγευμα η Διαβεβαίωση του νέου Προέδρου στη Βουλή και αύριο το πρωί η Διαβεβαίωση των νέων Υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.-   Την οριστική  σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος, στην οποία κατέληξε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Συνάντηση Αναστασιάδη, Σιαρλή, Σαρρή για την Οικονομία

Εικόνα
Σιαρλή: Κανένα πρόβλημα στάσης πληρωμών μέχρι και τον Μάιο.- Σαρρής: Περιορισμένα τα περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου.- 

Έξη νέα πρόσωπα μπαίνουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Εικόνα
Μετά την οριστικοποίηση του κυβερνητικού σχήματος έγιναν γνωστές και οι  αλλαγές σε κοινοβουλευτικό επίπεδο που, ωστόσο, αφορούν μόνο τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

«Νέα κυβέρνηση, νέα εποχή για ανάπτυξη του φυσικού πλούτου» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ

Εικόνα
Προετοιμασίες για το 2ο  Ενεργειακό Συνέδριο στη Λευκωσία.-  Με τη νέα Κυβέρνηση, αρχίζει μια νέα εποχή για την ανάπτυξη του φυσικού πλούτου στην Κύπρο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου, Χαράλαμπος Έλληνας, χαιρετίζοντας τη διοργάνωση του 2ου Ενεργειακού Συμποσίου στη Λευκωσία και εκφράζοντας την ετοιμότητά της ΚΡΕΤΥΚ να εργασθεί με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου το Βασιλικό να γίνει κόμβος υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) για ολόκληρη τη γύρω περιοχή, με το Ισραήλ και το Λίβανο.

«Πάρτι» για την αποχώρηση Χριστόφια έξω από το Προεδρικό

Εικόνα
Με κύριο σύνθημα "Δεν ξεχνάμε το Μαρί", η «Ομάδα Αγανακτισμένων Πολιτών» πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης εκδήλωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια. Στον χώρο έξω από το Προεδρικό, οι αγανακτισμένοι πολίτες ανάρτησαν πανό με τα ονόματα των 13 θυμάτων της τραγικής έκρηξης της 11ης Ιουλίου 2011 στη ναυτική βάση στο Μαρί, καθώς και άλλα πανό κατά του απερχόμενου Προέδρου Χριστόφια.

Σε ισόβια ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλος

Εικόνα
Για συνέργεια στην υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.- Ποινή ισόβιας κάθειρξης επεδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον πρώην δήμαρχο της πόλης (1999 – 2010) Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε για άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, δια παραλείψεως.