Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 19, 2013

Καταρρίπτονται πέντε μύθοι γύρω από τους άνδρες για το σεξ

Εικόνα
Πέντε μύθοι για το σεξ καταρρίπτονται πανηγυρικά από τους επιστήμονες του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ.

Κινέζος ο βασιλιάς καρνάβαλος στην Πάφο

Εικόνα
Πάφος:  Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι πολιτιστικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα της πόλης για την ετοιμασία όλων των εκδηλώσεων του Παφίτικου Καρναβαλιού και κατά την φετινή χρονιά.

Γιγάντιος Μπαγκς Μπάνι τρομάζει διαρρήκτη στη Βρετανία

Εικόνα
Λονδίνο:  Στα πόδια το έβαλε ένας διαρρήκτης στη Βρετανία, όταν στο σπίτι που μπήκε για να κλέψει είδε ένα τεράστιο κουνέλι να πηδάει πάνω κάτω στο κλουβί του μόλις τον αντιλήφθηκε. Ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι, ενώ η οικογένεια κοιμόταν. Ωστόσο από το θόρυβο που έκανε ξύπνησε το 4,5 κιλών και δύο μέτρων μήκους κουνέλι και άρχισε να πηδάει τόσο δυνατά που ο κλέφτης φοβήθηκε και έφυγε.

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ από επίθεση πεινασμένων λαγών

Εικόνα
Ντένβερ:  Συναγερμός έχει σημάνει στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών από την «επίθεση» λαγών στα σταθμευμένα οχήματα στο πάρκινγκ του διεθνούς αεροδρομίου.

Όλα τα Ζώδια 19/2

ΚΡΙΟΣ   Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως να παραμείνετε αδρανείς και συναισθηματικά ευάλωτοι. Το ταξιδάκι, οι πολλές επαφές για δουλειές και οι γνώσεις που μπορεί να πάρετε θα σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που μπορεί να έχετε πέσει λόγω της δύσκολης επαφής με ένα άτομο που ίσως να μην είναι ξεκάθαρο απέναντί σας και να αφορά έναν Παρθένο ή Ζυγό. Μια νέα γνωριμία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας ανανεώσει. Χρειάζεται να είστε πιο ξεκάθαροι σε οικονομικά θέματα γιατί εσείς άλλα περιμένετε σαν οικονομική απολαβή από μια συνεργασία και άλλα μπορεί τελικά να εισπράξετε.

Σαν σήμερα. . . 19 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1878:  Υπογράφεται μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, η οποία προβλέπει τη δημιουργία της  Μεγάλης Βουλγαρίας . Μετά από αντίδραση των άλλων Μεγάλων Δυνάμεων, η συνθήκη θα ανατραπεί από αυτή του Βερολίνου, στις  13 Ιουλίου  1878.

Το Ισραήλ τερμάτισε το εμπάργκο οπλικών συστημάτων στην Τουρκία

Εικόνα
Υπέκυψε σε Αμερικανικές πιέσεις. – Πλήρως επιχειρησιακά τα τουρκικά  Boeing 737MESA.-   Το Ισραήλ τελικά αποφάσισε να προχωρήσει στην προμήθεια ηλεκτρονικών συστημάτων για τα ραντάρ των τουρκικών  Boeing 737MESA κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη προμήθεια αμυντικού υλικού στην Τουρκία από το Μάιο του 2010 όταν και σημειώθηκε το επεισόδιο με το Mavi Marmara.

Διάσωση της Κύπρου υποστηρίζει η ΕΚΤ, αλλά με σκληρούς όρους

Εικόνα
Συρρίκνωση των τραπεζών, εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις και διεθνή έλεγχο στο ξέπλυμα.- Υπέρ της διάσωσης της Κύπρου τάσσεται το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιοργκ Άσμουσεν, υπό την προϋπόθεση να περιορισθεί ο διογκωμένος της τραπεζικός τομέας και να τηρηθούν οι προδιαγραφές για την αποτροπή του ξεπλύματος χρήματος.

Ντράγκι: Σημαντικό να συμφωνηθεί το πρόγραμμα της Κύπρου μετά τις εκλογές

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντάγκι θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό μετά τις προεδρικές εκλογές να συμφωνηθεί ένα πρόγραμμα με την Κύπρο, το οποίο θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα και δεν θα δημιουργεί δημοσιονομική αστάθεια.

Όρος βοήθειας η συμμόρφωση της Κύπρου για το ξέπλυμα, δηλώνει ο Διοικητής της ΚΤ Αυστρίας

Εικόνα
Η συμμόρφωση της Κύπρου με τους κανονισμούς κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αποτελεί "απαραίτητη προϋπόθεση" προκειμένου να της δοθεί οικονομική βοήθεια, δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Εβαλντ Νόβοτνι.

Στο μυαλό των Γερμανών το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Κύπρου

Εικόνα
Δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ.- Η Ευρωζώνη δεν πρέπει να βιαστεί να αποφασίσει σχετικά με τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας στην Κύπρο, αλλά να περιμένει για να διαπιστώσει κατά πόσον η επόμενη κυβέρνηση της νήσου είναι διατεθειμένη να συζητήσει διαρθρωτικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, καθώς και τις επιπτώσεις που θα είχε μία ενδεχόμενη χρεοκοπία της Κύπρου στις ελληνικές τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Wall Street Journal.