Γιγάντιος Μπαγκς Μπάνι τρομάζει διαρρήκτη στη Βρετανία

Γιγάντιος Μπαγκς Μπάνι τρομάζει διαρρήκτη στη ΒρετανίαΛονδίνο: Στα πόδια το έβαλε ένας διαρρήκτης στη Βρετανία, όταν στο σπίτι που μπήκε για να κλέψει είδε ένα τεράστιο κουνέλι να πηδάει πάνω κάτω στο κλουβί του μόλις τον αντιλήφθηκε.

Ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι, ενώ η οικογένεια κοιμόταν. Ωστόσο από το θόρυβο που έκανε ξύπνησε το 4,5 κιλών και δύο μέτρων μήκους κουνέλι και άρχισε να πηδάει τόσο δυνατά που ο κλέφτης φοβήθηκε και έφυγε.

«Πέσαμε για ύπνο γύρω στις 10. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Τόμπι, το κουνέλι μας άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο. Ξύπνησα και είδα ότι τα συρτάρια ήταν ανοιχτά και έλειπαν πράγματα. Έτσι τηλεφώνησα στην αστυνομία» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Κίμπερλι Μέι.

Η Κίμπερλι είναι απολύτως βέβαιη ότι το γιγάντιο κουνέλι της ήταν αυτό που τρόμαξε τον διαρρήκτη. «Είδα ένα σωρό πράγματα πεταμένα στον καναπέ. Προφανώς ετοιμαζόταν να τα πάρει, αλλά από το φόβο του τα άφησε και έφυγε».

«Ο Τόμπι είναι σαν μικρό σκυλί, όταν του σφυρίξεις έρχεται» λέει η Κίμπερλι για το κουνέλι της που τραυματίστηκε από τα πηδήματα μέσα στο κλουβί του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"