Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 4, 2013

Βρήκαν τη σορό 4χρονης στην άκρη του δρόμου (ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ )

Εικόνα
Σοκ έχει προκαλέσει στο Τέξας ο εντοπισμός ενός μικρού κοριτσιού μεταξύ 4 και 5 ετών, νεκρού κάτω από ένα μουσαμά σε δρόμο της πόλης Saginaw στο Τέξας. Οι έφηβοι που βρήκαν το άτυχο κοριτσάκι είπαν πως τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα και το κεφάλι της καλυμμένο με μία πλαστική σακούλα ενώ δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το εσώρουχό της. 

Εκκληση Ομπάμα για επιστροφή στην ομαλότητα

Εικόνα
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απηύθυνε έκκληση για ομαλή επιστροφή σε εκλελεγμένη πολιτική εξουσία στην Αίγυπτο, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι «βαθιά ανήσυχες» από τη στρατιωτική ανατροπή του Προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.

Στα χέρια του στρατού ο Μόρσι

Εικόνα
Στα χέρια του στρατού βρίσκεται ο πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος ανατράπηκε χθες από το στράτευμα. Έκρυθμη η κατάσταση στη χώρα, μετά το χθεσινό στρατιωτικό πραξικόπημα και την -προσωρινή, σύμφωνα με το στράτευμα- κατάλυση του Συντάγματος.

Δείξτε σοβαρότητα και λύσεις υπάρχουν

Εικόνα
Από τη σοβαρότητα με την οποία η Κύπρος θα εφαρμόσει το μνημόνιο θα εξαρτηθούν οι λύσεις τις οποίες μπορεί να προσφέρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν.

Τελευταία μάχη για τα ταμεία προνοίας

Εικόνα
Στα Ταμεία Προνοίας επικεντρώνει πλέον την προσοχή της η ΕΤΥΚ η οποία, αν και καταγγέλλει τις «μονομερείς αποφάσεις» τις διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου, κινείται σε σαφώς πιο ήπιους τόνους. Η ΕΤΥΚ ζητά να ξεκαθαριστεί το ποσό που θα λάβει ο κάθε υπάλληλος που αφυπηρετεί από το ταμείο προνοίας.

Στον εμφύλιο... με διπλοκάμπινα

Εικόνα
Εκατοντάδες κυπριακά διπλοκάμπινα έχουν μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες στη Συρία για να χρησιμοποιηθούν ως αυτοσχέδια άρματα από τους αντάρτες στις μάχες εναντίον του Άσαντ. Οι αριθμοί φέτος μιλούν για τριπλάσιες μεταβιβάσεις διπλοκάμπινων σε αλλοδαπούς. Τα οχήματα περνούν στα κατεχόμενα με ημερήσια ασφάλεια κι από εκεί, μέσω των λιμανιών Κερύνειας και Αμμοχώστου, καταλήγουν στη Συρία. «Καραβάνια» σχηματίζονται κάποιες μέρες στα οδοφράγματα.

Πραξικόπημα σε εξέλιξη στην Αίγυπτο

Εικόνα
Στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα έχουν κατέβει στους δρόμους του Καΐρου, καθώς, λίγες ώρες μετά τη λήξη του τελεσιγράφου, ο πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν από τις θέσεις τους, παρά την πρόταση του Μόρσι για κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης.