Βρήκαν τη σορό 4χρονης στην άκρη του δρόμου (ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ )


Σοκ έχει προκαλέσει στο Τέξας ο εντοπισμός ενός μικρού κοριτσιού μεταξύ 4 και 5 ετών, νεκρού κάτω από ένα μουσαμά σε δρόμο της πόλης Saginaw στο Τέξας. Οι έφηβοι που βρήκαν το άτυχο κοριτσάκι είπαν πως τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα και το κεφάλι της καλυμμένο με μία πλαστική σακούλα ενώ δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το εσώρουχό της. 


Με ένταλμα έρευνας, το FBI και η τοπική αστυνομία έψαξαν το σπίτι των γονιών του κοριτσιού, σε απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.



Σύμφωνα με τις αρχές οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της αλλά είναι ασαφές αν αυτό έγινε πριν ή αφού εντοπίστηκε το κοριτσάκι.

Οι έφηβοι εντόπισαν το κορίτσι τη Δευτέρα το βράδυ, όταν οι γονείς τους τούς είπαν να απομακρύνουν έναν μουσαμά που ήταν παρατημένος στο δρόμο. Τα παιδιά νόμισαν πως κάποιος είχε απλά πετάξει το μουσαμά αλλά όταν τον σήκωσαν βρήκαν από κάτω το κοριτσάκι.



«Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πλαστικά σκουπίδια αλλά μετά κοίταξα καλύτερα και είδα πως ήταν μια σακούλα από την οποία έβγαιναν μαλλιά. "Θεέ μου, είναι ένα κορίτσι", φώναξα», δήλωσε ο 18χρονος Josh Smith. «Και τότε τα γόνατά μου λύγισαν, έπεσα και άρχισα να κλαίω».

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στην κοινότητα.

«Πανικοβλήθηκα, τρομοκρατήθηκα. Πώς μπορεί κάποιος να βλάψει ένα μικρό κοριτσάκι;», δήλωσε η μητέρα ενός από τα παιδιά που βρήκαν τη σορό.



Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για φόνο για στην έρευνα συμμετέχει η τοπική αστυνομική δύναμη, το FBI και οι Texas Rangers.

Η αιτία θανάτου της μικρής παραμένει άγνωστη.

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει η αστυνομία είναι γιατί το σώμα του άτυχου κοριτσιού αφέθηκε σε ένα τέτοιο σημείο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε από το όχημα με το οποίο το μετέφεραν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"