Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 5, 2013

*Ζώδια 5/6

ΚΡΙΟΣ Είστε κάπως σκεφτικοί με θέματα οικονομικά, αφού βλέπετε ότι κάποιες υποθέσεις σας που ήταν να ξεκινήσουν τώρα, τελικά καθυστερούν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με θέματα εισπράξεων που περιμένατε να γίνουν από τους τρίτους και είναι κάπως μπλοκαρισμένα ή και τελείως εμποδισμένα. Βέβαια έχετε μεγαλύτερα φόντα να το διαπραγματευτείτε και να κάνετε πιο έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις. Το ενδιαφέρον και η προστασία δικών σας ατόμων θα είναι μια κίνηση που θα εναρμονίσει περισσότερο την οικογενειακή σας ζωή.

Σαν σήμερα. . .5 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1822:  O Δράμαλης, αφού έπνιξε στο αίμα την επανάσταση του Πηλίου, φτάνει στην Κόρινθο. 1825:  Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος δολοφονείται μέσα στην Ακρόπολη των Αθηνών από το άλλοτε πρωτοπαλίκαρό του  Γκούρα .

Noble: Τα τρία σενάρια της επιβεβαιωτικής γεώτρησης

Εικόνα
Λευκωσία:  Έτοιμη με μελέτες και λεπτομερή σχέδια δράσης για τα τρία σενάρια που είναι δυνατά στην κρίσιμη επιβεβαιωτική γεώτρηση είναι η Noble και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα και στο υπουργείο Εμπορίου.

Αυθαιρεσίες με τα προεκλογικά «τσιεκκούθκια»

Εικόνα
Λευκωσία:  Σοβαρές παρατυπίες στη λειτουργία του περιβόητου Ταμείου Αλληλεγγύης του κ. Χριστόφια αποκαλύφθηκαν χθες στη Βουλή, με τον τέως πρόεδρο να κατηγορείται ευθέως ότι χρησιμοποίησε τις εισφορές ιδιωτών προς το Ταμείο για εξυπηρέτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

Νέα υπηρεσία αδιάφθορων στην Αστυνομία

Εικόνα
Λευκωσία:  Σε καινοτόμες λύσεις για πάταξη της διαφθοράς εντός της Αστυνομίας, προχωρεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, επιχειρώντας μάλιστα και την εισαγωγή νέας νομοθεσίας.

Έφερε €20 εκατ. κι εμείς τον πετροβολούμε

Εικόνα
Πάφος:  Βρίσκεται σε εξέλιξη επένδυση €20 εκατ. στην περιοχή Λατσιού στην Πάφο, δημιουργώντας νέες προοπτικές στην περιοχή, καθώς επίσης και στην προσέλκυση τουριστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης.

Μαχαίρι σε όλα τα δάνεια

Εικόνα
Λευκωσία:  Μαχαίρι άνευ προηγουμένου βάζουν σε καταναλωτικά, στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια οι τράπεζες, προκαλώντας ασφυξία σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Η τελευταία έρευνα τραπεζικών χορηγήσεων της Κεντρικής Τράπεζας που αφορά στον Απρίλιο του 2013, διαψεύδει τις προσδοκίες για σταδιακή χαλάρωση των όρων δανεισμού, καθώς οι τράπεζες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με διστακτικότητα τα νέα δανειοδοτικά ανοίγματα.