Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 11, 2014

Σε ελεύθερη πτώση οι τιμές των ακινήτων

Εικόνα
Στην Κύπρο καταγράφηκε η μεγαλύτερη υποχώρηση στην τιμή κατοικίας στην Ευρωζώνη και η δεύτερη μεγαλύτερη σε ετήσια βάση στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε σήμερα η Eurostat.

Συζήτησαν χορήγηση πακέτου βοήθειας στην Ουκρανία

Εικόνα
Ο Υπουργός Οικονομικών της Ουκρανίας Αλεξάντερ Σλάπακ δήλωσε την Πέμπτη ότι  το Κίεβο έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάβει την πρώτη  δόση της οικονομικής βοήθειας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Καναδάς: Απολύσεις στην κρατική τηλεόραση

Εικόνα
Τουλάχιστον 657 θέσεις εργασίας σκοπεύει να καταργήσει στα προσεχή δύο χρόνια η δημόσια ραδιοτηλεόραση του Καναδά CBC/Radio-Canada, προκειμένου εξοικονομήσει 130 εκατομμύρια δολάρια Καναδά(περίπου 86 εκατομμύρια ευρώ).

Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας

Εικόνα
Η υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Καθλίν Σεμπέλιους, ανακοίνωσε την Πέμπτη την παραίτησή της από την κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας New York Times.

Νέα σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε τη χώρα

Εικόνα
Μία ακόμα πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Χιλή.

"Αξίζει σεβασμός σε όσα κατάφεραν οι Κύπριοι"

Εικόνα
 Ως δοκιμαστικό για την τραπεζική ένωση χρησίμευσε η Κύπρος παραδέχθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Στέφεν Κάμπετερ και τόνισε ότι αξίζει σεβασμός για όσα έχουν πετύχει οι Κύπριοι. Ανέφερε δε, ότι η Γερμανία και η Κύπρος έχουν μια προφανή σχέση, ένα Τείχος.

Σήμανε ειρήνη στην Κεντρική

Εικόνα
Η επικράτηση της ειρήνης και της συνεργασίας στον χώρο της Κεντρικής Τράπεζας είναι ο πρώτος στόχος της νέας διοικήτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη. Αναλαμβάνοντας χθες επίσημα τα καθήκοντά της, η κ. Γιωρκάτζη κατέστησε σαφές ότι στο κάλεσμα για μια νέα πορεία δεν περισσεύει κανείς.

Πολύ νωρίς για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις

Εικόνα
Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων βρίσκεται στο στάδιο κατά το οποίο έχουν κατατεθεί οι αρχικές θέσεις των δύο πλευρών και είναι πολύ νωρίς για να αναμένεται πρόοδος δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.