Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 17, 2013

*Ζώδια 17/4

ΚΡΙΟΣ Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από κάποιες φαντασιώσεις ή πρακτικές που δεν έχουν κανέναν στόχο. Από άλλη θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση και δημιουργικότητα. Η ευαισθησία και η συναισθηματική φόρτιση ίσως να σας περιορίσουν γιατί τα άτομα που θα σας την δημιουργήσουν θα προέρχονται από τον στενό σας κύκλο. Είναι αναγκαίο να δείξετε το προστατευτικό σας πρόσωπο για να έχετε καλή επικοινωνία αλλά αυτό νιώθετε ότι σας εμποδίζει σε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει. Ένας Καρκίνος θα σας πλησιάσει πολύ στενά.

Σαν σήμερα. . . 17 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 1521:  Ο γερμανός θεολόγος Μαρτίνος Λούθηρος, που με τις 95 θέσεις του χώρισε την Ευρώπη σε καθολικούς και διαμαρτυρόμενους, αφορίζεται από την Καθολική Εκκλησία. 1822:  Οι Οθωμανοί απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς. Την ίδια ημέρα σφάζουν 25 Έλληνες στον Αίνο της Θράκης.

Μέτρα σε τρεις πυλώνες για την οικονομία

Εικόνα
Λευκωσία:  Τα μέτρα που θα εξαγγείλει αύριο η Κυβέρνηση αποφάσισε χθες σε πολύωρη συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά επικεντρώνονται σε τρεις πυλώνες. Η κυβέρνηση υπολογίζει σε απορρόφηση 6.000 ανέργων.

Ως διά μαγείας αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι

Εικόνα
Λευκωσία:  Την παρέμβαση του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων (Φόρου Εισοδήματος) ζήτησε η γενική ελέγκτρια, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, προκειμένου να ελεγχθούν για φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή, τα 6.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα που φέρονται, σύμφωνα με τις λίστες που είδαν το φως της δημοσιότητας, να έχουν προβεί σε εκροές καταθέσεων εκατομμυρίων ευρώ από τις τράπεζες Λαϊκή και Κύπρου μεταξύ 1/3 και 15/3/2013.

Χωρίς έλεγχο η φιλανθρωπία

Εικόνα
Λευκωσία:  Την ακαταστασία που φαίνεται να επικρατεί στον χώρο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο έχει αποκαλύψει η παρούσα οικονομική κατάσταση, αφού μεταξύ άλλων βγήκαν στο φως και τα εκατομμύρια τα οποία βρίσκονται κατατεθειμένα στις Τράπεζες.

Προς διορισμό διοικητικού συμβουλίου στην Τρ. Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Φαίνεται να προχωρά ο διορισμός προσωρινού διοικητικού συμβουλίου στην Τράπεζα Κύπρου. 14 άτομα αποτελούν επιλογή της Κυβέρνησης και 6 της Κεντρικής Τράπεζας. Αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Απόφαση - ανάσα για δανειολήπτες

Εικόνα
Λευκωσία:  Ανάσα σε χιλιάδες δανειζόμενους που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις τους λόγω των δυσμενών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαρτίου 2013, επιχειρεί να δώσει η Κεντρική Τράπεζα, έστω και για δυο μήνες. Έχει ζητήσει από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο, να προβούν σε σχετικές ρυθμίσεις με σκοπό τη βελτίωση της ικανότητας αποπληρωμής των δανείων, ως ακολούθως: