*Ζώδια 17/4


Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από κάποιες φαντασιώσεις ή πρακτικές που δεν έχουν κανέναν στόχο. Από άλλη θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση και δημιουργικότητα. Η ευαισθησία και η συναισθηματική φόρτιση ίσως να σας περιορίσουν γιατί τα άτομα που θα σας την δημιουργήσουν θα προέρχονται από τον στενό σας κύκλο. Είναι αναγκαίο να δείξετε το προστατευτικό σας πρόσωπο για να έχετε καλή επικοινωνία αλλά αυτό νιώθετε ότι σας εμποδίζει σε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει. Ένας Καρκίνος θα σας πλησιάσει πολύ στενά.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει στην βελτίωση των οικονομικών και γενικά στην τρέχουσα πραγματικότητα. Επειδή είστε πολύ ανοικτοί στην επικοινωνία αυτό θα σας δώσει ένα προβάδισμα και πιθανόν να καταργήσει και κάποια κολλήματα που κυρίως έχετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Εάν δίνετε εξετάσεις θα πάτε πολύ καλά. Εκμυστηρεύσεις και τρυφερές κουβέντες με άτομα από την οικογένειά σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Πιθανόν ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Έχετε ανάγκη να γίνετε πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί θέλετε να προστατέψετε ό, τι μπορείτε. Οι ανάγκες της οικογένειάς σας σε συνδυασμό με ένα ακίνητο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα η οποία θα νιώσετε ότι σας περιορίζει. Παρόλα αυτά υπάρχει ο Δίας στο ζώδιό σας και όλο και κάτι καλό σας φέρνει, αρκεί να είστε έτοιμοι να το δείτε και να ξεκολλήσετε από τα στεγανά που δεν σας εξυπηρετούν Η επαφή με Αιγόκερω μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και ίσως επιλύσετε μαζί ένα πρακτικό σας πρόβλημα το οποίο χρειάζεται άμεση λύση.

Νιώθετε πολύ δυνατοί και έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση αλλά και ένστικτο και αυτό σας βάζει σε προνομιούχα θέση. Τουλάχιστον για σήμερα θα δείξετε τις ανάγκες σας και θα τις ζητήσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταφέρετε να τις καλύψετε εύκολα και άνετα. Η διαφοροποίηση από μια ομάδα ή από μια απόφαση που είχατε πάρει και ίσως την ανατρέψετε ξαφνικά θα δημιουργήσει κενά. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βγάλετε στην επιφάνεια περισσότερο επιθετικό αλλά και αποφασισμένο πρόσωπο για να κάνετε την αλλαγή σας.

Έχετε ανάγκη να ξεχωρίσετε τι σας κάνει και τι όχι για αυτό θα μείνετε για λίγο στην απομόνωση ή δεν θα εκφράζεστε εύκολα συναισθηματικά γιατί πρέπει να προστατευτείτε για λίγο ή να πάρετε αποφάσεις που είναι πολύ σοβαρές. Η δημοτικότητά σας θα ανέβει αλλά όχι με εύκολο τρόπο. Θα δουλέψετε με πρόγραμμα και πλάνο για να γίνει αυτό. Οι ανάγκες μέσα στον χώρο της δουλειάς σας θα γίνουν περισσότερο ποιοτικές και ίσως πήχης να ανέβει οπότε θα κουραστείτε για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία και κέρδος σταθερό. Ταύρος, Σκορπιός σίγουρα θα παίξουν ρόλο.

Νιώθετε πολύ δυνατοί γιατί θα τα καταφέρετε να πιάσετε με το ένστικτό σας τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο και θα το βάλετε σε εφαρμογή. Τουλάχιστον για σήμερα θα διαχειριστείτε με πολύ καλό τρόπο όλες τις δυσκολίες και κυρίως όσοι εμπλέκεστε συναισθηματικά σε μια υπόθεση θα την κερδίσετε γιατί θα είστε πολύ άμεσοι και αποτελεσματικοί. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια θετική απάντηση είτε από το εξωτερικό είτε από θέματα σπουδών και μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας ή με παρέα ένα πολιτιστικό γεγονός.


Ζορίζεστε γιατί μπορεί να έχετε τύψεις ότι δεν έχετε αναλάβει σημαντικό ρόλο, τουλάχιστον απέναντι στην οικογένειά σας. Είστε σε ευαίσθητη φάση και προσπαθείτε να γεφυρώσετε όλες τις διαφορές μεταξύ εσάς και της οικογένειάς σας ή ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σας συναισθηματικά. Μην πάρετε αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα κι αλλαγές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως προς το τέλος είστε σε φάση μεγάλων ανακατατάξεων και πρωτοβουλιών τις οποίες όμως θέλετε να τις μοιράζεστε με συνεργάτες.

Επειδή έχετε την τάση να προστατεύετε τους άλλους, τώρα θα αναλάβετε ευθύνες που τελικά θα δείτε ότι θα σας κάνουν να νιώθετε πιο δυνατοί. Η απάντηση από ένα νομικό θέμα ή από το εξωτερικό θα είναι μάλλον θετική ή θα τείνει προς την λύση της. Ξεκινάει μια περίοδος που θα έχετε πολλούς υποστηρικτές και στενούς συνεργάτες οι οποίοι θα σας βοηθάνε σε πολλά θέματα. Η επαφή με έναν Ταύρο θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Ακολουθήστε όσο μπορείτε την διαίσθησή σας γιατί αυτή σας ωθεί στον σωστό δρόμο.

Οικογενειακά βάρη, έξοδα ή εξυπηρετήσεις προς τρίτους σας πιέζουν αλλά ευτυχώς έχετε αναπτύξει μέσα σας το δυναμικό, ώστε να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Χρειάζεται να αντιληφθείτε τις συναισθηματικές ανάγκες και των άλλων ατόμων που είναι γύρω σας και να κάνετε την θεωρία πράξη. Με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε μεγαλύτερες εμπειρίες και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο Καρκίνος είναι το άτομο που μπορεί να σας αλλάξει πολλά πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο να ταυτιστείτε. Από τώρα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να προσέξετε την διατροφή σας.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις τονίζονται αρκετά αφού θα είστε πολύ ευαίσθητοι και θετικά προσκείμενοι προς τις ανάγκες των άλλων. Οι κεραίες σας θα είναι πολύ διευρυμένες και μπορεί να έχετε αναπτυγμένη διαίσθηση. Μια καλή οικονομική διαχείριση θα σας δημιουργήσει ασφάλεια. Η επαφή με την οικογένειά σας θα σας δώσει μεγαλύτερη αίσθηση υπευθυνότητας αλλά και δράσης. Καρκίνος, Παρθένος ή Σκορπιός σας επηρεάζουν άμεσα.

Θα χρειαστεί να αντιληφθείτε τις ανάγκες των άλλων ατόμων και κυρίως αυτών που είναι πολύ κοντά σας. Η προσωπική σας ευαισθησία σε ένα θέμα θα κρίνει την ανταπόκρισή σας απέναντι στα άλλα άτομα. Επειδή ξεκινάει μια περίοδος που θα έχετε ανάγκη να διαμορφώσετε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού σας γιατί θέλετε πάση θυσία να τον ομορφύνετε για να νιώθετε καλύτερα μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει γιατί αυτό σχετίζεται άμεσα και με την διάθεσή σας. Ο Καρκίνος που είναι η καρμική σας σχέση με κάποιο τρόπο πάντα παίζει ρόλο στην ζωή σας.

Είστε από τους ευνοούμενους της ημέρας, αφού θα έχετε ένα καλό νέο για μια δουλειά την οποία περιμένατε εδώ και πολύ καιρό και μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Η θετική σας στάση γενικά απέναντι στην προσωπική σας σχέση βοηθάει στο να επιταχύνετε τις διαδικασίες για επισημοποίηση ή για κάτι πιο βαθύ και ποιοτικό. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Γενικά είστε σε φάση που θα θέλετε να μάθετε καινούργια πράγματα ή να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλλιτεχνικό που θα σας δώσει ένα μεγαλύτερο αέρα αυτοπεποίθησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"