Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 7, 2013

Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Στάθης Κιττής και πήγε ελεύθερος σπίτι του.-

Εικόνα
Ο πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιττής αφέθηκε χθες το πρωί ελεύθερος και θα κατηγορηθεί γραπτώς μετά το τέλος των εξετάσεων των ανακριτικών αρχών για την υπόθεση της Δρομολαξιάς.

Φουντώνει ο πόλεμος με αφορμή τις συλλήψεις στελεχών του ΑΚΕΛ - Για στημένες καταθέσεις και σκευωρία «για αποδυνάμωση και απαξίωση του ΑΚΕΛ στην κοινή γνώμη» καταγγέλλει ο Αντρος Κυπριανού.-

Εικόνα
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού επισκέφθηκε χθες το πρωί τον Κεντρικό Οργανωτικό του ΑΚΕΛ Χρήστο Αλέκου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Αραδίππου.

Κυβέρνηση και συγκυβερνώντα κόμματα απορρίπτουν τις καταγγελίες ΑΚΕΛ.-

Εικόνα
«Η μηδενική ανοχή όλων μας στη διαφθορά είναι το καθολικό αίτημα των πολιτών», ανέφερε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Σε γραπτή απάντηση του στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «για την Κυβέρνηση πρωταρχικός στόχος είναι η διασφάλιση της ενότητας στο εσωτερικό μέτωπο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα στην οικονομία και στο εθνικό μας θέμα».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποστασιοποιείται από τη την υπόθεση ΑΚΕΛ.- Ενδιαφέρεται «για τη μέγιστη δυνατή ενότητα προς αντιμετώπιση των εθνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα».-

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στα κομματικά δρώμενα ή στα εσωκομματικά προβλήματα, αλλά επιθυμία του είναι η μέγιστη δυνατή ενότητα, αναφέρει σε γραπτή απάντησή του στις καταγγελίες του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Απάντηση της Αστυνομίας στις επικρίσεις για το χειρισμό της υπόθεσης της Δρομολαξιάς.-

Εικόνα
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση επένδυσης του ταμείου συντάξεων των υπαλλήλων της CYTA, όπως και κάθε άλλη υπόθεση, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και αμεροληψία και ενόσω η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, καλό θα ήταν να αναμένουν όλοι την ολοκλήρωση των εξετάσεων και ανακρίσεων.

Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής οι καταγγελίες ΑΚΕΛ – Εκτόνωση της αντιπαράθεσης θα επιδιώξει ο Δ. Συλλούρης

Εικόνα
Πρωτοβουλία για εκτόνωση της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό μέτωπο μετά τις καταγγελίες του ΓΓ του ΑΚΕΛ για πολιτική σκευωρία κατά του κόμματος του με αφορμή τη υπόθεση της Δρομολαξιάς, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ και στο πλαίσιο αυτό θα επιδιώξει τη Δευτέρα (σήμερα), υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, συνάντηση με τον Αντρο Κυπριανού.

Χάρης Γεωργιάδης: Η Κύπρος δεν θα χρειαστεί πρόσθετη οικονομική στήριξη

Εικόνα
Ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης απορρίπτει τις εκτιμήσεις ότι η Κύπρος θα χρειαστεί πρόσθετη οικονομική στήριξη. Αντιθέτως, είπε ο κ. Γεωργιάδης, κατά τους πρώτους μήνες της εφαρμογής της δανειακής σύμβασης οι χρηματοδοτικές μας ανάγκες είναι λιγότερες από ότι προέβλεπε το πρόγραμμα και έχουμε αντλήσει λιγότερα από τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται χρηματοδοτικό μαξιλάρι. Αναφερόμενος στο επικείμενο ταξίδι μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους υπουργούς στο Κουβέιτ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχει γίνει προεργασία για προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μεταβαίνει στο Κουβέϊτ αύριο.