Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 24, 2013

Ο Κηδεμόνας δεν εγκρίνει αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών

Εικόνα
Ο τέως Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης στον οποίο έγινε αναφορά χθες από το Χαράλαμπο Λιοτατή, ενώπιον της τριμελούς ερευνητικής επιτροπής για τις αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών, σε διευκρινιστική δήλωση στο ΚΥΠΕ, είπε ότι από το 2006 οι εξουσίες του κηδεμόνα τ/κ περιουσιών είχαν περιοριστεί και δικαίωμα να εγκρίνει τις αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών είχε μόνο το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κλοπή από κατοικία στην Κάτω Πάφο

Εικόνα
Ηλεκτρονικά είδη αξίας 4.750 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Κάτω Πάφο. Όπως κατήγγειλε στις 03:20 σήμερα στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, κάτοικος Πάφου, ηλικίας 24 ετών, μεταξύ των ωρών 22:15 χθες και 02:40 σήμερα, άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του και απέσπασαν απ’ αυτήν δύο φορητούς υπολογιστές, δύο ipad, τέσσερεις φωτογραφικές μηχανές, αριθμό φωτογραφικών φακών, καθώς και ένα αντρικό ρολόι, συνολικής αξίας 4.750 ευρώ.

Θα διαφωνούν... πολιτισμένα!

Εικόνα
Ένα σημαντικό βήμα έκαναν χθες Άντρος Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου για να διαχειρίζονται τα δύο μεγάλα κόμματα τις διαφωνίες τους, είτε αφορούν ιστορικά γεγονότα, είτε ζητήματα της επικαιρότητας, με μετριοπάθεια και διαλλακτικότητα.

Επιχείρηση του ΟΠΕ σε δύο υποστατικά

Εικόνα
Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Αρχηγείου, ερευνήθηκαν με δικαστικά εντάλματα δύο υποστατικά στην Πάφο, μεταξύ των ωρών 20:00 και 22:00 χθες, με στόχο την πάταξη της κυβείας.

Κάθε μέρα φεύγουν πέντε υπάλληλοι του δημοσίου

Εικόνα
Τα τελευταία στοιχεία που εξασφάλισε ο «Π» και επεξεργάζεται αυτές τις μέρες η τρόικα αφορούν σε 558 πρόωρες αφυπηρετήσεις μέχρι τις 15 Ιουλίου φέτος.

Αγορεύουν για μετριασμό της ποινής

Εικόνα
Για μετριασμό της ποινής των πελατών τους που βρέθηκαν ένοχοι για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, θα αγορεύσουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης των Κώστα Παπακώστα, Ανδρέα Νικολάου, Χαράλαμπου Χαραλάμπους και Ανδρέα Λοϊζίδη, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνέλθει στις 09:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας.

Φεύγουν άλλοι 117 εργαζόμενοι το 2014

Εικόνα
Επιπρόσθετες απολύσεις προβλέπει το νέο σχέδιο διάσωσης των Κυπριακών Αερογραμμών που κατατέθηκε προχθές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.