Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 12, 2012
Εικόνα

Η Ελλάδα στην τελική ευθεία για εκλογές στις 6 Μαίου

Εικόνα
Θυροκολλήθηκε το διάταγμα για διάλυση της Βουλής – Δηλώσεις και σχόλια Κομμάτων. Νωρίς το βράδυ της Μ. Τετάρτης και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, Θυροκολλήθηκε στην Ελληνική Βουλή, το προεδρικό διάταγμα για την διάλυσή της και την προκήρυξη εκλογών για την 6η Μαΐου.

Ευχές Χριστόφια στους Εθνοφρουρούς και πυρά στην Αντιπολίτευση

Εικόνα
Μήνυμα σε Εθνική Φρουρά και ΕΛΔΥΚ: Να απαλλαγούμε από τα σύνδρομα και να αποσπάσουμε τους Τουρκοκύπριους από την αγκαλιά της Τουρκίας.- Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, κατά τη διάρκεια επισκέψεων του χθες σε στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, με την ευκαιρία του Πάσχα,  εξαπέλυσε επίθεση  στον Ντερβίς Έρογλου για το Κυπριακό, αλλά και στην ελληνοκυπριακή αντιπολίτευση, εξήγησε στους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, τί σημαίνει Τουρκοκύπριος και είπε ότι «πρέπει να αποσπάσουμε τους Τουρκοκύπριους από την αγκαλιά της Τουρκίας».

Εμμένει σε πρόσκληση πενταμερούς ο Ερογλου

Εικόνα
Για να συζητηθούν τα κεφάλαια στα οποία δεν υπήρξε συμφωνία».- Με την απόφαση που θα λάβει για το Κυπριακό ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, πρέπει να δείξει σε όλο τον κόσμο τη σημασία της δήλωσής του περί ''end game'' (τελικού σταδίου στις διαπραγματεύσεις), ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου, υποστηρίζοντας ότι ο Μπαν Γκι Μουν είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη έκφραση, γνωρίζοντας ότι θα πραγματοποιηθεί μια πολυμερής διάσκεψη.

Ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος απέκλεισε το οδόφραγμα

Εικόνα
Διαμαρτυρία στον Άγιο Δομέτιο κατά του κατοχικού καθεστώτος – Στήριξη από Κόμματα και την ΥΠΕΞ.- Σε συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας προέβη στις 7 χθες το πρωί ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος, συνοδευόμενος από αριθμό ιερέων, προχωρώντας στον αποκλεισμό του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου.

Ο Καρογιάν απορρίπτει τα περί κωλυσιεργίας του ΔΗΚΟ

Εικόνα
«Η Διακήρυξη θα είναι έτοιμη αρχές Μαίου».- Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν απέρριψε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κωλυσιεργία του κόμματός του σε ότι αφορά τις διεργασίες στον ενδιάμεσο χώρο για τις προεδρικές εκλογές, στέλλοντας μήνυμα ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει τη «γνήσια προσπάθεια» και τονίζοντας ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τις προθέσεις του». Σε δηλώσεις στα γραφεία του ΔΗΚΟ, ο κ. Καρογιάν ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχασα τη μεζούρα».

Ενημερώνει τα κόμματα για το Φυσικό Αέριο ο Συλικιώτης

Εικόνα
«Στα θέματα ενέργειας χρειάζεται συλλογικότητα».- Κύκλο ενημερωτικών επαφών με τα κόμματα για το θέμα του φυσικού αερίου άρχισε χθες ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης.

Το Άγιο Φως το Σάββατο στην Κύπρο με τις Κ. Αερογραμμές

Εικόνα
Με αεροπλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο να φθάσει και φέτος στην Κύπρο το Αγιο Φως, από τον Τάφο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Συνελήφθη ο Τσοχατζόπουλος για «ξέπλυμα υποβρυχίων»

Εικόνα
«Προεκλογικό τέχνασμα» η σύλληψή του απαντά ο ίδιος.- ΑΘΗΝΑ: Με την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη χθες το πρωί, στο σπίτι του στην Αθήνα, ο πρώην Υπουργός, Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά από έρευνα που εξέδωσε εις βάρος του η ανακρίτρια η οποία ερευνά την υπόθεση αγοράς υποβρυχίων από τη Γερμανία. 

Η φλαούνα των Πολεμιδιών μπήκε στο Γκίνες

Εικόνα
Έχει βάρος 259 κιλά, 1.20 μέτρα πλάτος και 2.37 μήκος.- Mια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες έχει από χθες  η φλαούνα, η οποία παρασκευάστηκε στις εξής διαστάσεις: 1,20 μέτρα πλάτος και 2,37 μέτρα μήκος, και βάρος 259 κιλά. 

Κύπελλο Κόκα Κόλα: Στον τελικό η Ομόνοια, προβάδισμα για ΑΕΛ

Εικόνα
Στον τελικό του κυπέλλου βρίσκεται πλέον η Ομόνοια μετά το χθεσινό καθαρό σκορ 3-0 που πέτυχε κόντρα στον Εθνικό Άχνας, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάση του κυπέλλου Κόκα Κόλα. Στον δεύτερο αγώνα η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ αφού επικράτησε στην Λάρνακα με 0-1 με γκολ του Ντίκσον.

ΑΠΟΕΛ: Κανονικά ο «Τρίσκο», εκτός τέσσερις

Εικόνα
Με απογευματινή προπόνηση χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν πίσω στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Τρισκόφσκι, ο οποίος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας, ότι είναι κοντά στην επάνοδο του.